עזרה!,

Danit Akiva

New member
עזרה!,

אמ.. אני צריכה לצרוב שירים של ג'סטין what goes around my love sexyback summer love מאיפה אני אצרוב אותם?

לצרוב?

אם אין לך את הדיסק פשוט תורידי מהאימיול או שאת מתכוונת לתוכנת צריבה? את יכולה בבקשה להסביר?

1mayush

New member
למה לצרוב ? את לא יכולה לקנות פשוט את הדיסק?

אני למשל חיכיתי מלא זמן, ושמעתי את כל הסינגלים של ג'סטין ושבוע הבא סופסוף ייצא לי לקנות אותו ולאיזו מטרה את צריכה את השירים האלו, תגידי ונעזור לך [= למרות שאני הייתי מציעה שתלכי במוצ"ש לקניון בעיר שלך ותקני דיסק [= , את רק תהני מזה הבנתי גם מחברות שקנו את הדיסק שיש שירים בדיסק שהם פשוט מעולים שמי שלא קונה את הדיסק פשוט מפסיד !! וגם אם תחפשי אותם באימיול לא תמצאי אותם!

Danit Akiva

New member
אמ.. זה לא זה..

אני שאלתי פעם אחת איפה קונים אבל לא ממש הבנתי אני גרה בביאליק מישהו שמכיר ת'אזור יכול לעזור לי ^^

1mayush

New member
אם הקניון 'קריון' קרוב לאיזור שלך...

http://www.zooloo.co.il/canyonim/man/canyon.asp?cid=54 אז יש בו 2 חנויות שמתאימות: 1 - שאני הכי ממליצה עליה - טאוור רקורדס - חנות מוזיקה מעווולה ! 2 - אופיס דיפו - חנות ציוד משרדי - ניתן למצוא שם דיסקים של מוזיקה.. אבל עדיף את טאוור רקורדס כאמור

1mayush

New member
בבקשה מאמי :) רק היית צריך לחפש באינטרנט

אני גרה בכלל באיזור ירושלים ! בחיים שלי לא הייתי בביאליק ! .. רק רשמתי קניון ביאליק ומצאתי (=

אני....

אני גרה בעכו ואת שני הדיסקים של ג'סטין קניתי בטוואר רקורדס בקריון [=

תקשיבי אני אומר לך כעובדה

קניתי היום ת'דיסק הוא כ"כ משובח...!!!! כל רצועה מושלמת. והוא שווה את הכסף באמת.. סאמר לאב פשוט שיר גאוני.

למעלה