עזרוו ליי!!!

Nicky my love!!

New member
עזרוו ליי!!!

יש לי חבר!!! ויש ילד אחר שאני מאוהבת בו... אין לי בעיות סתם לדבר איתו ולשאול אותו דברים!!! אבל היום עשיתי משהו מיוחד!!! ביקשתי ממנו את הפלאפון שלו.... ואז הוא הביא לי ואמר לי להתקשר אליו ולומר לו את שלי.. אז אחרי שעה התקשרתי אליו (ושהוא שמע שזאת אני אז הוא נורא שמח.. ככה זה נשמע לפחות) ושאלתי אותו מה המצב וכל מיני כאלה ולא נתתי לו את הפלאפון שלי.. ואז הוא שאל אותי איפה אני נמצאת ואמרתי לו ליד הבית שלך.. אז הוא אמר שהוא יורד והייתי עם חברה שלי והוא ביקש ממני את הטלפון שלי וממנה לא!!!!!!!! והתקשרתי אליו אחרי זה עוד פעמיים... ואמרתי לו סליחה שאני מתקשרת אליך כל כך הרבה.. והוא אמר שזה בסדר... ובחטיבה לפעמים הוא מסתכל עלי ומחייך!!! הוא בח´ ואני בז´.. ויש כאלה שאומרים שיש לי סיכוי איתו וכאלה שאומרים שהוא לא שם על זייניקיות.. אתן חושבות שהוא מחבב אותי או אוהב אותי או מרגיש משהו כלפי... חוץ מידידות... אתן חחושבות שהוא רוצה יותר מזה? תענו לי בהקדם בת 13...

Ergil

New member
אני חושב שמשם באה הבעיה

תלכי בעיקבות ליבך. נדוש אבל נכון. (בדרך כלל)

shirigutman

New member
תשובה...

היי! במכתבך העלית 2 בעות בעצם: 1- את מאוהבת במישהו אחר בזמן שיש לך חבר. 2- את לא יודעת אם אותו אדם חושב עלייך בצורה שונה מידידות. בקשר לבעיה הראשונה: אני מציעה לספר לחבר שלך על כך שאת מאוהבת במישהו אחר ואז תדברו בינכם ותחליטו מה לעשות בקשר לזה- בכל מקרה את צעירה ויש לך מספיק זמן למצות את מסגרות האהבה שלך ולכן את צריכה פשוט דלבר עם החבר לפי דעתי. בקשר לבעיה השנייה: פשוט תשאלי אותו או שתבקשי שישאלו אותו באופן עקיף, כלומר דרך חברים משותפים. לפי מה שאמרת, אני חושבת שהוא די מחבב אותך ומרגיש משהו כלפייך. מה דעתך? בהצלחה, שירי

Nicky my love!!

New member
תקשיבווו

אתמול חברה שלי שאלה אותו אם הוא רוצה משהו איתי?! והוא אמר: "אני לא יודע, אני חושב שכן!!!" ואני לא יודעת אם להאמין לחברה שלי!!! אין לה סיבה לשקר לייי

חמודה

מנסיוני הקצר עם חברה שלי (8 חודשים ביחד, כן ירבו) קשר בנוי על אמון, את לא יכולה להשיאר אותו ככה סתם שהוא חושב שאת חולה עליו או אני לא יודע מה... באמת... את חייבת לספר לו... תעשי טובה לעצמך ובמיוחד לו ותספרי. או שפשוט תתעשטי ואם טוב לך עם החבר שלך תחליטי שאת מפסיקה עם השטויות... לדעתי בסופו של דבר גם אם תשארי עם החבר שלך במוקדם או במאוחר תצטרכי לספר לו על המקרה הזה... יש לי שאלה קטנה כמה זמן אתם ביחד?

שאלה

נראה לי שאם אחרי 12 ימים את כבר מסתכלת על אחרים זה אומר שאת לא ממש אוהבת אותו הוא שהוא לא בשבילך... לא יודע מה להגיד לך אבל את לא בסדר.

גל.בת

New member
לפי דעתי

הפירדה צריכה לבוא מיוזמתך .....את הרי לא אוהבת את חבר שלך..... אחרי שתפרדי ממנו כמובן גם אחרי שתספרי לו.... רק אז תתכנני את עתידך עם זה מכיתה ח´...מקווה שעזרתי בהצלחה גל

למעלה