עזרונא לפון שטופלר

עזרונא לפון שטופלר

וְאַז הִיא עַבְרָה לְאַנְגֱלִית. ראשָׁה נִשְׁמַט. עֵינֵיהּ הָכֵּהוֹת נִתְעַרְבְּבוּ בַּלַיִלָה וְאִיבְדּוּ אוֹתִי. אֵיבְרֵיהּ לַטְּרֵנִינְגּ וְגַבָּהּ נִמְרַח עַל הַמּוֹשָׁב כְּמוֹ נָמֵס. "הִתְכַּנְסוּ" - ניתן גם לכתוב "נתכנסו"? כפי שאני רואה זאת, שלוש תגובות אפשריות יש לשאלה זו. ובכך, עלמנת לקצר תהליכים, אנא מכם רשמו את מספר התשובה לפי הקוד המוסכם הבא: א'. "חס וכרפס!" ב'. "כל עוד אנחנו כאן שרים - אפשרי" ג'. "מנדטורי!" הערה: אפשרגם לכתוב תשובה בדודאבידנית. הדודאבידנית שלי כמעט ברמת שפתאם.

עשה קופי, שכח את הפייסט

וְאַז הִיא עַבְרָה לְאַנְגֱלִית. ראשָׁה נִשְׁמַט. עֵינֵיהּ הָכֵּהוֹת נִתְעַרְבְּבוּ בַּלַיִלָה וְאִיבְדּוּ אוֹתִי. אֵיבְרֵיהּ הִתְכַּנְסוּ לַטְּרֵנִינְגּ וְגַבָּהּ נִמְרַח עַל הַמּוֹשָׁב כְּמוֹ נָמֵס. ?

גנגי

New member
אהבתי את השעה

שיצאה בהודעה שלך.

מה השאלה?

האם התכנסו ונתכנסו שתיהן אפשריות? כן. אם כתבת בשורה הקודמת נתערבבו למה לא נתכנסו? ואני אשאיר לגנגי להעיר לך על הניקוד (קצת, פה ושם)

גנגי

New member
גנגי נתייאשה

נסתתמו טענותיה נתלבשה לה בפיג'מה ונתפרשה על מיטתה.

עד כדי-כך רע? :)

אני עושה כמיטב יכולתי. אשמח להערות - סכהכל למדתי לנקד מקריאת אבן-שושן, מביצפר יצאתי רק עם "בג"ד כפ"ת בראש מילה".

גנגי

New member
לא בדיוק,

אבל עד כדי כך הייתי עייפה.
ולעניין הניקוד - תיקונים יש הרבה, אבל לא כעת.

הממ...

פעם בחורה יפה תיקנה אותי כשאמרתי שאני "יהיה" במקום "אהיה". אז אמרתי לה שמדובר בניב כפרסבאי והיא - ירושלמית שכמותה - לא תוכל להבין זאת, כפי שאני לעולם לא אבין את ה"מאתיים" שלה. על-כך היא ענתה: "I say Tomato... and I'm right to say it". סתם, סיפור קטן שצץ ובצבץ.

shellyland

New member
מכיוון שהיא היתה ירושלמית

היא צודקת בדיפולט! אני מניחה שהיא תיקנה לך ולא אותך.

טוב, נו

וְאָז הִיא עָבְרָה לְאַנְגְלִית. רֹאשָׁהּ נִשְׁמַט. עֵינֶיהָ הַכֵּהוֹת נִתְעַרְבְּבוּ בַּלַּיְלָה וְאִבְּדוּ אוֹתִי. אֵיבָרֶיהָ לַטְרֵנִינְג וְגַבָּהּ נִמְרַח עַל הַמּוֹשָׁב כְּמוֹ נָמֵס. את אֵיבָרֶיהָ ניקדתי בדרך האפשרית היחידה שעלתה בדעתי, אבל ממש לא הבנתי מה אתה אומר שם (האיברים האלה שבין העיניים לגב, מה קורה להם?) האמת היא שהצורה שניקדת מלכתחילה היא ארמית טהורה. שמא לכך נתכוונת?

איבריה

= האיברים שלה. טודע על הניקוד. ו - שאלתך אודות הארמית הטהורה מזכירה לי מקרה בו שאל אותי אדם אם התכוונתי לאמאשלו בשיר שכתבתי. אני מכיר ארמית כפי שאני מכיר את אמאשלו.

אה...

כאמור - נשמט ה"נתכנסו" מההודעה המקורית. על-כן לא ברור מה קורה לאיברים בין העיניים לגב. למתעניינים: וְאָז הִיא עָבְרָה לְאַנְגְלִית. רֹאשָׁהּ נִשְׁמַט. עֵינֶיהָ הַכֵּהוֹת נִתְעַרְבְּבוּ בַּלַּיְלָה וְאִבְּדוּ אוֹתִי. אֵיבָרֶיהָ נִתְכַּנְסוּ לַטְרֵנִינְג וְגַבָּהּ נִמְרַח עַל הַמּוֹשָׁב כְּמוֹ נָמֵס. מְכַשֵּׁפָה גְּדוֹלָה שֶׁאָהַבְתִּי מוּבֶסֶת מוּלִי בִּידֵי אָדָם. בִּקְרָב אַגָּדִי הִיא מִצְטָמֶקֶת מִבֶטֶן לִידֵי יַלְדָּה. אֲנִי רוֹצֶה לְהִצְטָרֵף. מֵרִים אַרְמְּבֱּרֶקְס וּמְקָפֵּל אֶת רֶגֶל יָמִין תָּחַת הַיָּרֵךְ כְּמִי שֶׁמְּגַלְגֵּל חַכָּה רֵיקָה לִמְשִׂימוֹת חַשׁוֹבוֹת יוֹתֵר. אֲנִי מוּכָן אָבָל אֲנִי חוֹשֵׁב מַה יִהְיֶה אַז עָלֵינוּ מִשֶּׁהוּ צָרִיך לְהַסִּיעַ אוֹתָנוּ חֲזָרָה.

גנגי

New member
על משכבה בשלום.

ושמתי לב גם שמישהו חטף סגול באזור ה-ב'. מאוד מרשים.

כנף

New member
גנג, הפשע משתולל, ואת לא עושה כלום!

אזור הב' זה רמז למקום מסוים (בניכר) שמתחיל באות ב'? תמהתני.

גנגי

New member
יקירתי,

השם החדש הולם אותך ככנף למלאך.
~יום אחד אולי אפרוש כנפיים~
(איך המחווה?)

כנף

New member
לא חדש, תודה.

יד שניה במצב טוב. (גם יד ראשונה במצב טוב) לא יודעת מה איתך, אני נרגשת מהמחווה

למעלה