עזרונת קטנטונת....

$ מעיין $

New member
עזרונת קטנטונת....

טוב אז ככה... לפני איזה 4 חודשים ניפרדתי מהחבר לשעבר שלי... וניתקתי איתו כל קשר... לפתע שלשום הוא התקשר אליי שוב ורצה לחזור אליי ולהיות איתי בקשר ואני אמרתי לו שאיני רוצה שום קשר איתו אבל זה לא הזיז לו והוא ממשיך להתקשר אליי, ומתריד אותי... מה לעשות??? בבקשה עיזרו לי! תודה.. $ מעיין $

liran b

New member
תראי..(ננסה לעזור..)

תגידי לו שמע... או תבין אני לא רוצה להיות איתך בקשר תבין את זה .. תמשיך הלאה יש המון דגות בים....וכל מיני דברים כאלו. ותגידו לו (אם הוא לא מפסיק) שזה מטריד אותך ושיעזוב אותך....

מעיין בשבילך :))

יש שני דרכים לעשות זאת: 1. לתת לו שיבין לבד (תתעלמי) 2. לדבר איתו יפה ולאט עד שתגיעו לאיזושהו הסכם. בת כמה את מעיין? (הייתי ממצליצה על השנייה) אוהבת ולא מתאהבת מיכל:)

מעיין בשבילך :))

יש שני דרכים לעשות זאת: 1. לתת לו שיבין לבד (תתעלמי) 2. לדבר איתו יפה ולאט עד שתגיעו לאיזושהו הסכם יחד. בת כמה את מעיין? (הייתי ממצליצה על השנייה) אוהבת ולא מתאהבת מיכל:)

$ מעיין $

New member
מיכלו´ש

אז קודם כל אני בת 15 זה לא יעזור אם אני אתעלם ממנו....הוא ישגע אותי ויתקשר אליי לפאלפון וגם לבית בלי הפסקה... ניסיתי לדבר איתו אבל כניראה שהוא לא מכיר במילה: "לא"....

מעיין חמודה

לפעמיים אנחנו משדרים מסרים סמויים ולא ממש מבהירים בצורה חדה לצד השני שאנחנו לא מעוניינים אז קודם תבדקי טוב טוב עם עצמך אם את באמת רוצה לנתק כל קשר איתו, ואם כן פשוט תאמרי לו חד משמעית שאת לא מעוניינית ושיפסיק להתקשר כי את לא תשני את הדעות שלך.... חוקרת

$ מעיין $

New member
חוקרת פרטית...

תיראי אני ניסיתי להסביר לו שאיני מעוניינת כל קשר איתו... באמת שניסיתי, בדרך הכי עדינה שאפשר... אבל הוא פשוט שם ז*ן על כל מה שאני אומרת!! (סליחה על הבוטות, אני פשוט עצבנית) אני כבר לא יודעת מה לעשות... יאללה מה אני כבר יכולה לעשות כדי שזה יכנס לו למוח!!!!! כל מה שאני אומרת לו זה פשוט ניכנס מאוזן אחת ויוצא מן השנייה!

mor shani

New member
מעיינוש יקירתי...

היי חמודה! מה המצב? אני אומרת ככה: אפשרות ראשונה: תפעלי לפי העצות של האחרים (להתעלם, לדבר, להסביר...) ב מ י ד ה וזה לא עוזר פני ל... אפשרות שניה: פעם הבאה שהוא מתקשר את אוזרת קצת אומץ בסגנון מורושק´ה במצב עצבני ואומרת לו חד וחלק את הדברים הבאים בדיוק מוחלט: "תשמע נשמה, תסתום לשתי שניות ת´פה הגדול ש´ך ותקשיב לי עד הסוף! קולט?! אז תשמע יצור קטן ומצחין: אם הסיפוק היחידי שלך בחיים האומללים שיאן לך זה להתקשר לאנשים ולהטריד אותם... אז בבקשה ממי, אני רק מודיעה מראש- אני לא מדברת עם יצורים קטנים ודוחים כמוך אז דדדדייייי עם השטויות שלך! לך תמצא לך איזה הומו כמוך ותתקשר אליו כ מ ההההה שאתה רוצה!!! קופיש?!" ומנתקת... זה בדוק... בהצלחה יקירה אוהבת מור

$ מעיין $

New member
חחחחח :)

נישמע מפתה מאוד...חחח אני חושבת אני אאמץ את השיטה... *בתקווה שזה יעבוד*
:) נ.ב בת כמה את?

wildflower!

New member
אממממ...

אני חושבת שאת צריכה להתעלם ממנו... הוא יבין עם הזמן שזה לא יילך לו... אוהבת בר

למעלה