עזרונת :)

עזרונת :)

חשבתי על הסוד בכל מה שקשור למציאת בני זוג ומערכות יחסים... ידוע שהסוד גם קשור לכל מה שבתת-מודע. לדוגמא הבחור שהחליף את התמונות בביתו לציורים שלו עם מלא בחורות.... אולי אם מישהו מעבר לפעולת הידמיון והחשיבה, ישמע מוסיקה שהמילים שלה מתארות אהבה שכבר יש, אהבה גדולה, וכו'. אני אישית מאוד אוהב מוסיקה מזרחית ומרבית מהשירים מדברים על פרידה, ועזיבה... אולי אם נשנה את זה למשל...ונשמע שירים שמתארים אהבות גדולות והצלחות בנושא הספציפי הזה המצב יתחיל להשתנות לטובה? שווה לנסות :) אז הייתי רוצה שכל מי שמכיר שירים כאלו בעברית (עדיף בעברית) טובים, שיכתוב כאן בשירשור למטה =] תודה חח שבוע טוב לכולם :)

happines s

New member
ברית עולם של מתי כספי

ילדתי שלי.... I FELL THE EARTH של קרול קינג IT HAD TO BE YOU של פרנק סינטרה והכי הכי חובה לכל בחורה בודדה- AT LAST, גם כריסטינה אגילרה שרה את זה, במקור אטה גיימס (כפארות) "תעשי רק מה שאת אוהבת" של גלי עטרי החדש של יהודית רביץ- לא זוכרת את השם, שהוא יושב בקפה ואם תאחרי רק הפעם... אהובתי אולי נפליג לאיזה אי.... אהובתי של משינה וואו יש מלא, וואלה עלית פה על רעיון מצויייייין

kikona126

New member
אני חושבת שיש בזה הרבה....

בתקופה הלא הכי טובה בחיים שלי נקשרתי מאוד למשפטים משירים שהיו משפטים מאוד עצובים כמו לדוגמא (וזה ממחזה בצרפתית) "החיים לא יפים הם החיים"

gils33

New member
דיברנו על זה הרבה פעמים כאן

חיוך לעצמך מול המראה - תנסו ותראו כמה זה קשה. אהבה עצמית - לאמר לעצמך אני אוהב אותי כל בוקר. שירים שמחים נשימה עמוקה מחשבה על דברים הכי משמחים שקרו לכם לאחרונה ועוד המון דוגמאות לשמח את עצמך רק שידור של רגשות חיוביות לעולם ימשכו לנו את היקום לחיוביות עבורנו בהצלחה

שירי אהבה חיוביים

אכן יותר קל למצוא שירים עצובים של פרידות מאשר שירים שמחים... כנראה שאומנות באה בחלקה הגדול מכאב... אבל הצלחתי למצוא שניים: מירי מסיקה - אלבום ראשון - "מפלס המצב רוח" הראל מויאל - "ואז תבואי" שירים יפים.. באנגלית אפשר למצוא יותר שירים שמחים על האהבה פורחת. אני מניחה שיש עוד גם בעברית רק שאני לא מכירה.

SummerSpirit

New member
אילו שירים באנגלית את מכירה?

.

גם אני בטח לא חושבת על כולם אבל..

מאריה קארי - hero ג'ניפר לופז - waiting for tonight ג'סיקה סימפסון - i'm gonna love you forever בון ג'ובי - thank you for loving me סלין דיון - השיר שהולך - you were my strengh when i was week you were my voice when i coud'nt speak...

למעלה