עזרו, איך אני יכול להשלים את 2008 ו 2007?

uzisch

New member
עזרו, איך אני יכול להשלים את 2008 ו 2007?

הלימודים באוניברסיטה לא קלים והחמצתי את השנים 2008 ו 2007 כמעט לגמרי. בעסה! איך הייתם ממליצים לי להשלים את רשימת השירים והלהיטים לשנים הללו? האים יש רשימת להיטי ORICON מסכמת לשנים הללו? ראיתי שיצאו אלבומים ל ayaka koda kumi mister children אילו עוד אלבומים חשובים של JPOP ו JROCK מרגשים (מלודיים) יצאו?

GREEN Days

New member
ב 2008

תלוי את מי אתה אוהב : ). היה את GUILTY של ayumi hamasaki (ששבוע הבא יוצא לה אלבום חדש בשם NEXT LEVEL). ושנה שעברה יצאה לה סינגל ממש טוב (Mirrorcle World). השנה כבר יצא גם אלבום חדש ל koda kumi TRICK אלבום בשם TRICK, שנה שעברה יצא לה האלבום Kingdom ושבוע הבא יש לה עוד שני אלבומי אוספים וסינגל חדש. ל - Namie Amuro יצא שנה שעברה אלבום אוספים BEST FICTION. ל - Mr.Children יצא אלבום חדש שנה שעברה (שכחתי את השם שלו P:). ל- Angela Aki יצא אלבום חדש השנה בשם ANSWER. שנה שעברה יצא גם ל yuna ito אלבום חדש בשם WISH. ל - ketsumeishi גם (אם אתה אוהב). תגיד את מי אתה שומע יהיה יותר קל לעזור XD.

Sowelu

New member
וגם....

ayumi hamasaki הוציאה גם את אלבום האוסף A Complete~All Singles~ ואת הסינגל Days/Green

GREEN Days

New member
BoA

(רציתי לעשות לה פוסט מיוחד) אם אתה שומע אותה גם: 2008 - THE FACE (אלבום) 2009 - BEST & USA (אלבום אוספים+אלבום אמריקאי באנגלית) שיצא לפני 3 ימים : )

למעלה