עזרו לי :( אני כבר בוכה! כאבים עזים

• פותח הנושא ncps
  • פורסם בתאריך

ncps

New member
עזרו לי :( אני כבר בוכה! כאבים עזים

יש לי כאבי גרון עזים מאד.. עד כדי יריקות ליחה עם דם! יש לי המון ליחה...המון המון.. ממש גושים וכל שניה נוצרים עוד גושים ויש לי שיעול כבד (אני מעשן ... ובד"כ משתעל אבל לא כמו עכשיו) (הפסקתי לעשן .. אולי סיגריה ביום אני מעשן בגלל זה) ואני לא יכול יותר! הכאבים לא נסוגים ואני סובל קשות מזה! כואב עד כדי כך שאני מפחד לבלוע רוק בגלל הכאבים :( בבקשה עזרו לי! תודות רבות מאד לכל עוזר! ושידע לעצמו שהוא ממש עזר לי! הערות: ניסיתי כף דבש.. לא עזר (כמה פעמים ביום) ניסיתי גם סירופ לשיעול (סימפוקל) ניסיתי תה עם לימון וברנדי (גם לא הלך) תודה רבה לכל עוזר... מקווה לתשובה בהקדם האפשרי

ננא

New member
כאבי גרון

היי, לכאבי גרון: לקחת צמר גפן מהשקית באורך כזה שיכול לעטוף את כל הגרון, לא לחתוך אותו צר, אלא כמו שהוא מגיע מהשקית למשוך ככה שיהיה רחב, לקחת שמן זית או שמן בישול רגיל, לשים בכף ולחממם מעט מעל הגז, ולשפוך לאורך הצמר גפן, לחזור על הפעולה עד שלכל אורך הצמר גפן יש שמן מחומם, אבל לא רותח. לא צריך לשים הרבה שמן, אלא קצת באמצע הצמר גפן לכל אורכו. תעטוף את הצוואר עם הצמר גפן הזה שהשמן יהיה על הגרון. מעל זה תשים מטפחת או איזה בד של חיתול. אפשר לעשות את זה לפני השינה, ולהישאר עם זה כל הלילה. ובבוקר תקום חדש ללא כאבים. בהצלחה, ותהיה בריא.

0 אור 0

New member
כאבים עזים וליחה עם דם

תראה, אם כבר הלכת לרופא ואתה משוכנע בעקבות בדיקותיו שהכל בסדר , אז אתה יכול להיעזר בטיפ הנהדר שמעלי , וכן בעוד טיפים קודמים שיש כאן לשיעול (בצל עם דבש נשמע לי הכי מתאים). אבל אם עוד לא הלכת לרופא, אז דחוף לבדוק - כאבים כל כך עזים, יכולים לדרוש תרופה יותר רצינית מתרופות הסבתא שלנו.

למעלה