עזרו לי אנשים טובים!

עזרו לי אנשים טובים!

שלום! שמי רובין ואני צמחוני בתשע השנים האחרונות. החלטתי עכשיו שאני רוצה גם להפסיק עם ביצים, אבל... יש אמא-אבא שמאוד מתנגדים לרעיון. הם מקשקשים משהו על חלבונים מהחי, על זה שהבריאות שלי קודמת לאמונות שלי ועל זה שביצי חופש זה יקר נורא ואין להם כח לשטויות שלי. בנוסף הם העמידו את האולטימטום של או בלי
או בלי ביצים. מה עושים?

Neta558

New member
קודם כל-ברוך הבא! ../images/Emo142.gif

אני מציעה שתשב לדבר עם ההורים שלך, שפשוט תיזום איתם שיחה. אל תחכה שהן יציעו לך חביתה, כי ככה זה יתגלגל לויכוח מיותר והם בטח לא יהיו קשובים על רקע סירוב לאכול... נסה לבקש מהם לשבת לדבר על הענין, כך שמראש האוירה לא תהיה טעונה מדי. כדאי שתגיע להורים שלך גם עם הסבר אידיאולוגי מדוע אתה רוצה להפסיק לאכול ביצים, אך חשוב יותר, עובדות תזונתיות. אני מניחה שההורים שלך פשוט דואגים לבריאות שלך, ולכן אתה צריך להראות להם שכחלק מההמנעות מביצים, אתה גם מעונין לשמור על התזונה שלך. אם אתה מוכן ללכת להרכיב תפריט אצל תזונאי, כדאי שתציין את זה, זה ידגיש את הרצון לשמור על בריאות. לגבי חלבונים, אין קושי בהשגת כמות מספקת של חלבונים מהצומח. אני מוסיפה קישור למאמרי התזונה שהוספנו לפורום. לגבי שאלות ספציפיות אתה מוזמן לפנות שוב. בהצלחה!

דורון ק

New member
ברוך הבא

אתה צריך להסביר להם שאם הם טוענים שה"בריאות קודמת לאמונות" אז הם צריכים להאיץ את מעברך לתזונה צמחית. אתה/הם יכולים לשאול שאלות בפורום לגבי כל תהיה שעולה בנושא.

למעלה