עזרו לי בבקשה בפרוש הפריסות

עזרו לי בבקשה בפרוש הפריסות ../images/Emo53.gif

רקע: אני נשואה+, יש לי מערכת יחסים די מסורבלת (לא רומנטית) עם מישהו מעבודה. ספק אם הוא מתחיל איתי, ספק אם לא. אני מאוד נמשכת עליו. גם הוא נשוי+, מבוגר ממני בכמה שנים טובות. כל הסיפור הזה של מעין יחסי ידידות/פלירטוט/לא יודעת איך לנסח את זה בכלל נמשכים כבר כ-3 שנים והעניין משגע אותי. היו תקופות שניסיתי לשכוח אותו, היו תקופות שרבתי איתו בכוונה, היו תקופות (אפילו של חצי שנה) שלא ראיתי אותו, אבל אני לא מסוגלת לצאת מהרגשות כלפיו. עשיתי פריסה של 18 קלפים, מקווה שתעזרו לי לפענח אותה. 1. מיזוג 2. שמונה חרבות 3. מלך החרבות 4. העולם 5. קיסרית 6. 5 מטות 7. 2 מטבעות 8. 6 חרבות 9. שלושה מטות 10. 10 גביעים 11. צדק 12. נער המטות 13. שטן 14. 4 חרבות 15. אס חרבות 16. מלכת המטות 17. אביר המטבעות 18. אס הגביעים ועוד משהו - בפריסה של קלף אחד (שאלה ספציפית האם לעשות משהו או לא) יצא - 3 גביעים. מה זה אומר?

batgalim

New member
הי אוהבת...../images/Emo99.gif

תראי, בפורום לא מפרשים פריסות מורכבות, פריסה כזו מתאימה לייעוץ אישי. תוכלי לשאול ע"י פריסה של מקסימום 10 קלפים... יש לך אפשרות לעשות פריסה קלטית לגבי פוטנציאל ביניכם בתקופה של עד חצי שנה, או פריסה שאלה. לגבי הפריסה של קלף אחד - לא הבנתי - יצא לך אס הגביעים או 3 גביעים?

בשאלה של קלף אחד יצא לי 3 גביעים

עשיתי את הפריסה הממוחשבת באתר של אורי רז עשיתי גם פריסה של 3 קלפים של עבר/הווה/עתיד לגבי הקשר, ויצא: עבר- 5 מטות הווה - אס גביעים עתיד - מלך מטבעות

עשיתי עוד פריסה של 7 קלפים על רגשות

1 - מי השואל - מלכת המטבעות 2 - רגשות השואל - מרכבה 3 - יחס השואל לסביבה - אס חרבות 4 - מה כדאי לעשות - הכהנת הגדולה 5 - התמודדות בתחום הרגשי - 10 מטות 6 - מה יעזור לרגשות - 5 גביעים 7 - משאבים מסייעים - 9 גביעים (השאלה מתייחסת כמובן ליחסים שכתבתי עליהם מקודם)

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo99.gif

1 - מי השואל - מלכת המטבעות 2 - רגשות השואל - מרכבה 3 - יחס השואל לסביבה - אס חרבות 4 - מה כדאי לעשות - הכהנת הגדולה 5 - התמודדות בתחום הרגשי - 10 מטות 6 - מה יעזור לרגשות - 5 גביעים 7 - משאבים מסייעים - 9 גביעים למרות שאת כביכול מפלרטטת עם אותו בחור, נראה כי את אמא למופת בתוך הבית. את אמא שדואגת לילדיה, מצליחה לשמור על קריירה ובית במקביל, לא מזניחה אף אחד ויש לך יכולת נתינה גבוהה. הבעיה היא שהרגשות שלך מאוד מבולבלים. הרגש לוקח אותך למקום אחד, אבל הראש שלך לוקח אותך למקום אחר. אני חושבת שבכל אופן את מאוד מפחדת הצעד הזה של רומן ממש ואולי גם בגלל זה, זה עדיין עוד לא קרה. נראה כי את מצפה שהבחור יעשה את הצעד הראשון ולך אין את האומץ, בעיקר בגלל המחשבות שלך על משפחתך. הכהנת באה לאמר לך שזה לא יהיה צעד נבון לפתוח ברומן. יש דברים מתחת לפני השטח שכנראה את לא מודעת להם, דברים שאת צריכה היזהר מהם. מה האינטואיציה שלך אומרת לך? ההתמודדות בתחום הריגשי שלך ממש על הפנים. שוב אני אומרת שאת "נקרעת" בין הרצון לפתח רומן (אס הגביעים בהווה בפריסה עבר-הווה-עתיד) ובין שמירה על שלמות המשפחה שלך. מה יעזור לך? לעזוב את הרצון הזה לרומן, כי נראה שזה לא יקדם אותך לשום מקום. תשכחי מזה! גם המשאבים המסייעים רומזים לך להישאר עם מה שיש לך ולהינות מהקיים. אני חושבת שבכל זאת לא רע לך עם בן זוגך, אז למה לקלקל? תמורת רומן חסר בסיס? תחשבי פעמיים מה את באמת רוצה לעשות ומה השכל שלך אומר במקרה זה. אם את לא ממש שלמה עם היחסים האלה, השתדלי לשכוח אותם אחת ולתמיד. את תרגישי עומס ריגשי מיותר. זה לא שווה. תחשבי על זה. מה דעתך?

צ ל י ל 8

New member
3 גביעים ../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif

חחח.. זה הדבר הכי קרוב לגביעים שהיה באיקונים... הקלף מעיד על שמחה וייתכן גם על רומנטיות, אבל לא מחייבת
זהו זמן לבילויים, לחגיגות, ליציאות - אבל בלי שום הבטחה למשהו קבוע בעתיד. אם זה מתאים לך, אז זה הזמן לפעול..

צוף3

New member
הי ../images/Emo79.gif

אנא קיראי את הודעת המנהלות כדי להבין כיצד מעלים פריסה לפורום. לא עושים יותר מפריסה אחת על אותה שאלה, ויש צורך לנסח שאלה מדוייקת עד כמה שאפשר כדי שנוכל להפנות אותך לפריסה מתאימה ולפרש לך.

היי צוף!

את המצב המדוייק תארתי בהודעה הראשונה שלי. אין לי קלפי טארוט בבית, לכן עשיתי פתיחה ממוחשבת. בהתחלה שאלתי שאלה על היחסים ופרסתי 18 קלפים. עשיתי גם 3 קלפים לגבי עבר/הווה/עתיד. שאלה של קלף אחד הוא אומנם קשור לנושא, אבל לא על אותה שאלה, שאלה לפריסה של 7 קלפים הייתה לגבי הרגש שלי בכלל, כי אני בעצמי קצת מבולבלת מהמצב ולא כ"כ יודעת מה לרצות ומה להחליט. מקווה שתעזרו לי (אם אני כבר פניתי לקלפים, אני באמת זקוקה לעזרה)

לא כ"כ הבנתי...

שאלתי שאלה האם אני צריכה לעשות משהו (המשהו הזה יכול להבהיר את המערכת היחסים הסבוכה שיש לי). אז אם הבנתי נכון - אם מתאימים לי יחסים לא מחייבים אז אני צריכה לעשות את ה"משהו" הזה? ברור שמדובר ביחסים לא מחייבים (הרי מדובר ברומן מחוץ לנישואין). השאלה האם אם אני אפעל זה יקדם את היחסים לכיוון הרצוי?

למעלה