עזרו לי במציאת סדרה

עזרו לי במציאת סדרה

אז ככה: לפני כמה שנים ראיתי איזו סדרת נוער, די טובה (אמריקאית), ואני לא מצליח להיזכר בשם שלה.. וזה פשוט משגע אותי. קצת פרטים: מדובר בסדרה שהעלילה שלה התרחשה באיזה מוסד כשלהו (שכחתי לאיזה מוסד, אבל כנראה מוסד לעבריינים צעירים) שאליו הגיע איזה נער (הדמות הראשית), וגם בהמשך הייתה לו שם איזו חברה... זה כל מה שאני זוכר מהסדרה
אז אם אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח

עוד פרטים שנזכרתי בהם:

למוסד כנראה קראו "אופק" והוא היה באלסקה (כנראה). כנראה שגם לשם של הסדרה קראו "אופק" אומנם אין לי מושג איך זה באנגלית. (חיפשתי Horizon בIMBD אבל אין שום סדרה שעונה לשם הזה.) אה, וגם אמא של הגיבור אנסה אותו.

boaZone

New member
גם אני מחפש סדרה... ../images/Emo53.gif

שלום לכולם. אני מנסה להזכר בשם של סדרה שראיתי בתור ילד בערוץ 1. הסדרה הייתה באנגלית (זו הייתה שפת המקור) ואני קראתי תרגום, מה שאומר שהייתי לפחות בכיתה ב'-ג'-ד', והיא שודרה הרבה זמן, כולל שידורים חוזרים (האהובים מאוד על ערוץ 1...). לסיכום, אני מעריך שהסדרה שודרה לפני 14-18 שנה. זה כבר הופך אותה לנוסטלגית
(גם אותי
) קצת על העלילה, וזה נשמע די מופרך, אבל אני זוכר אותה לא רע. הגיבורים היו בובות צבעוניות שגרו במערות מתחת לאיזה גינה משפחתית. בגינה היה בובת כלב גדולה שכל הזמן רדפה אחריהם. הגיבורים (ששמם הוא שם הסידרה), היו מאוד שמחים ובכל פרק היה שיר אחד או שניים. היה עוד "עם" שחי בסדרה, שהיה מעין עם של מהנדסי בנין קטנים (הרבה יותר קטנים מהבובות, עם כובעים צהובים כאלה) שכל מה שהם עשו בחיים היה לבנות מעין מבני שלד ענקיים מחומר לב-שקוף. ועכשיו הקטע המעניין, זה בכלל הזוי, ואני מקווה שאני לא ממציא את זה - המבנים האלה, היו האוכל של הבובות. הם היו רצות, תופסות איזה בניין ואוכלות אותו. והמהנדסים היו מתחילים מחדש... מישהו מזהה? זה כבר כמה שנים יושב לי בראש... אני באמת חייב לזהות את הסדרה
תודה מראש, בועז

ולמה אתה נדחף הודעה שלי? ../images/Emo10.gif

ולא פותח הודעה חדשה?
לשנייה חשבתי שקיבלתי תשובה

boaZone

New member
זה נקרא נצל"ש

ניצול שרשרור, והוא נועד לא להציף פורומים וצרף ביחד הודעות באותו הקשר. אך תיהיה כל כך עצוב, אני מתנצל אם אתה מרגיש שנדחפתי לך להודעה. הפורום הזה בהחלט נראה די מת, אז ייתכן שאם הייתי פותח הודעה חדשה הייתי עושה לו רק טובה....

boaZone

New member
תודה רבה ../images/Emo140.gif

לקח לי טיפה זמן למצוא אותם באנגלית...
המון תודה, אולי סופסוף אני אתחיל לישון בלילה...

Arrested

New member
מצחיק אותי איך שתיארת את הסדרה...

"הזוי" ו"מופרך"... גם אני מאוד אהבתי את הסדרה הזאת, ובאמת לא הרבה אנשים זוכרים אותה...ושכחת להזכיר את המפלצות שגרו בחוץ, קצת דומים לטרולים מטוב טוב, אם אני זוכרת נכון :)

mooolly

New member
אם אני לא טועה- "השמיים הם הגבול"

וזו לא סידרה כל כך נוסטלגית... באנגלית זה higher ground

למעלה