עזרו לי - כשיום ראשון הופך לדיכאון

ביש5

New member
עזרו לי - כשיום ראשון הופך לדיכאון

שלום .. אני יודע שישנם כאלה שכבר נמאס להם מלשמוע אותי כל פעם מתלונן על אותו נושא : ראיון ר"ש בירושלים . כל ראשון אני מתקשר ומברר מה קורה בקשר למועמדות שלי שעדיין בטיפול ואיפה אני נמצא במדרג שעשו ... וכל פעם אני נכנס לדיכאון שלוקח לי שבוע לצאת ממנו . חברה תאמינו לי שנמאס לי כבר ושמצבי קשה ואין לי חשק לעשות כלום חוץ מלהישאר זמין ולחכות לטלפון המיוחל .. היום התקשרתי בבוקר , ואמרה לי שהיום נדון בקשר לממתינים ונחליט סופית מה יקרה בגורלם .. התקשרתי שוב ב 15:00 על מנת לבדוק מה קרה ..ואמרה לי המזכירה שעדיין אין החלטה ויש כאלה שטרם עשיו את המבחן המנואלי ... אתה נמצא רחוק רחוק ועדיין לא הגענו לשם שלך . את האמת התחלתי להתייאש ואפסה כבר תקוותי מללמוד ר"ש על אף שרציתי לאחר שחשבתי על זה .האם יש כאן מישהו עם אותה תחושה ..עזרו לי בבקשה .. כל תדובה תתקבל בברכה .

יהיה בסדר

אני במקומך הייתי שוכחת מזה ומתעסקת בדברים אחרים. חבל על העצבים והאנרגיות.

NoOoLa

New member
שלום בשארה

אני מאוד מצטערת על כך שמצב הולך ומחמיר ומדכאן , אני מבינה את כל הלחץ והעצבים שמשתלטים בך , כי גם אני באותו מצב, וכל יום אומרת מחר תהיה התשובה המיוחלת , וכשבא מחר היא לא באה, אפילו שהתחלתי להתעורר באמצע הלילה רק לחשוב מתי יבוא מחר ותבוא התשובה
, את האמת אני לא יכולה להגיד לך תשכח כי גם בשבלי אי אפשר לשכוח ולהמשיך כרגיל , ובתוך תוכי אני כמעט נחנקת וכל שניה משנה מווד , פעם אני בשיא השמחה ומלאת תקווה ופעם אני בשיא היאוש והבכי לא חולף .... את האמת אחי אין לנו מה לעשות אלא לחכות ואי אפשר לומר שאין תקווה כי תמיד היא נמצאת וזה מה שעוזר לי לעמוד כיום .... יתירה מזו , שאיני יודעת מה אני הולכת לעשות אם לא אתקבל השנה כלומר לא נרשמתי לשום מקום , אבל אתה כפי שאני זוכרת נרשמת למדעי רפואה, ועד היום מתלבטת האם לשלם מקדימה למעדי רםואה או לשבת עוד שנה בבית , כי עדיין אופציה זאת נמצאת ... אז אחי שתחכה עוד כמה ימים ותתקשר וד פעם , ואולי אולי זה יסתדר , מי יודע ? אולי זה מבחן שאנו צריכים לעבור -מבחן של סבלנות- המיועד בשבל להכי את עצמנו לא יותר ... ואין אין אין מה לעשות אלא להתפלל לאלוהים כך שנתקבל בימים הקרובים
מאחלת לך הצלחה מכל ליבי וממתינה לSMILE שלך

ביש5

New member
תודה ..

תודה במיוחד למנאל.. תודה על המחמאות ... העיניים שלי התמלאו בדמעות ואם ישאר מצבי ככה נראה לי שיתחילו למכור עוד משקה בחנויות הנקרא : "דמעות הדיכאון" . הבעיה שאני לא יכול לשבת עוד שנה כי ההורים שלי לא מרשים לי את זה - וזאת זכותם , אני כבר ישבתי 3 שנים ויכלתי בהם לסיים תואר במדעי הרפואה .. מקווה שהמצב ישתפר .. תודה שוב ושוב

למעלה