עזרו לי להבין

a l m a n a 7 3

New member
עזרו לי להבין

להלן קטע ממכתבו של עדי כספי. אולי משיהו יסביר לי מה פירוש 2 המלים האחרונות במכתבו, להלן ציטוט: "מדוע זה צריך לעניין אותנו אם לעמותה של נאוה יש או אין אישור מינהל תקיןו ? ומי את" למה התכוון במלים "...ומי את" אין סימן שאלה בסיום, משמע אינו מתעניין לזהותי, אולי מטרה נסתרת אחרת, נימת זלזול? אני הופכת והופכת במאמץ להבין, ללא תוצאה, אולי בגלל שה"מי את" לא כ"כ מבריקה ואולי סתומה!!!

No name for now

New member
עניתי לך כבר

ואני רק מוסיפה שציטוט מסרים אישיים ללא רשות אסורה, אני משאירה את ההחלטה אם למחוק או לא לשיקולו של עדי אם את מעוניינת להמשיך את הדיון הנ"ל עם עדי אנא עשי זאת במסרים ולא על גבי פורום יתומי צה"ל

שלוש שאלות

1. למה לעזאזל את חושבת שמישהו חוץ מעדי יודע למה עדי מתכוון, ו/או מוסמך לפרשן אותו? 2. למה שלא תשאלי את עדי בצורה פשוטה וישירה למה הוא התכוון? 3. מי את?

אלמנה 73 לא ענית למסר האישי שהופנה

אליךעל ידי ביום בו פרסמת את המתיימר להיות ''מידע''. איני רואה סיבה להכנס לויכוח זה או/ו לבזבז אנרגיה עליו.אני עסוק בעשיה ולא בבירבורים. קחי את האינפורמציה הנפלאה שלך לפורום אחר.

a l m a n a 7 3

New member
עניתי לך

אקח את המידע שלי לאן שארצה. מכיוון שאינך עסוק בברבורים, מדוע אתה מברבר וחוזר ומגיב?

a l m a n a 7 3

New member
להלן תשובתי המקורית מ-10.10.06

למייל האישי של עדי כספי a l m a n a 7 3 תגובה: עמותת המאבק 10/10/06 20:32 מדוע זה צריך לעניין אתכם? כי מדובר במתמודדת לראשות הארגון שלכם, האין צורך לדעת הכל על המועמדים, בפרט אם אלו עוברים על החוק? ומה פשר הערתך המזלזלת מפיך "ומי את" אבקש הבהרה בקשר ל-2 מילים אלו- האם זוהי שאלה לזהותי? או התרסה מזלזלת לזהותי?

No name for now

New member
פה נמחקו הודעות

שלום לפני שליחת הודעות למי שהודעותיהם נמחקו, אפרט פה: נמחקו הודעות בגלל העלבת חבר פורום ורמיזות והטחת האשמות במנהל הפורום בלי הבאת עובדות או הוכחות, דבר המהווה לשון הרע לא מקובלות עליי רמיזות על יושרם של אנשים על סמך שמועות, אנשים פה עובדים מאוד קשה אחד למען השני: קשה לבנות וקל להרוס תלונות יש להפנות אליי במסר אישי הפורום הזה הוא פורום יתומי צה"ל, לא פורום בחירות בארגון אלמנות צה"ל אנחנו מודים על המידע בנוגע למתמודדות, העמותות וכו', אבל לא מעוניינים להתערב ומבקשים לא לערב אותנו. לנו אין זכות בחירה, יש בקישורי הפורום קישורים לפורומים ואתרים שאני מודעות להם שקשורים לארגון אלמנות צה"ל ולמתמודדות על ראשותו כדי שמי שמעוניין יוכל לפנות לשם. עכשיו לגבי האנונימיות שלי: שם המשתמש שלי הוא אכן No name for now אבל בפרטי הכרטיס אפשר לראות את שמי המלא, איזור מגוריי, מקצועי, תחביביי ואפילו מספר תמונות שלי (רוצו להסתכל
) הסיבה לשילוב המוזר הוא שלפני 4 שנים וחצי כשנרשמתי לתפוז כדי לכתוב בפורום ריקודי עם לא הצלחתי למצוא כינוי שלא היה תפוס אז חשבתי לעצמי שיהיה No name for now וזה הכינוי שדבק בי, אחרי שנה גולשת בפורום ריקודי עם עשתה לי outing בצורה מאוד מכוערת ופוגעת ואחרי כן העדפתי פשוט לחשוף את שמי כיוון שקהילת ריקודי העם מאוד קטנה ועדיף פשוט להזדהות, נשארתי עם הכינוי כיוון שכך כולם מכירים אותי.

a l m a n a 7 3

New member
האם המילה "לעזאזל" כתגובה אלי

אינה העלבה? האם סגנון דיבור כזה כן מקובל בפורום זה? רק רציתי לדעת, אולי מותר ליתום מה שאסור לאלמנה, בגלל שזהו פורום יתומים. והשאלה המתריסה "מי את" אינה טבולה בחוצפת יתר? או שזהו סגנון דיבור המקובל של הצעירים, למרות שגם ילדי צעירים, מלים כאלה וסגנון דיבור כזה אינם בלכסיקון שלהם, אך אולי דווקא הם יוצאי דופן, אולי, יש טענה שמסגנון דיבור שכזה מתפתחת האלימות שכה התגברה בקרב הצעירים. בכל מקרה, שווה לי להתקל בתגובה הנ"ל כדי להבין עד כמה אשרני וטוב לי שהתברכתי בילדי, ועד כמה לבי לבי על אמהות שגידופים הם חלק טבעי משפת ילדיהן.

No name for now

New member
לומר "למה לעזאזל" זו לא קללה

ולא העלבה לעניות דעתי, זו צורת התבטאות שגם אני משתמשת בה די הרבה

a l m a n a 7 3

New member
העובדה שגם את משתמשת בה

אינה פוסלת את העובדה שזו התבטאות מכוערת ומעליבה, שמתאימה לשוק ולא לפורום, ואם גם את משתמשת בה, זה לא מוסיף לך נקודת זכות, להיפך, ספק אם אדם שמשתמש בשפה כזו מתאים לנהל פורום. בכל מקרה, זו לא פעם ראשונה שאת נוהגת איפה ואיפה בין כותבי הפורום, העובדה שאת סומכת ידיך על צורת התבטאות כזו, את נותנת לגיטימציה לשפה כזו בפורום, ובחסותך ממשיך הכוכב הרכיעי לשחרר חרצובות לשונו כטוב כעיניו. אני מוחה על כך בתוקף, זכרי, שהפורום אינו המטבח הפרטי שלך, מעניין אם הנהלת תפוז מסכימה אתך. כמו-כן, אבקש לשלוח אלי את מכתבי שמחקת, אם תרצי במייל אישי.

No name for now

New member
אני מודה לך על ההערות הבונות

אני מציעה לך לפנות להנהלת תפוז בשאלה האם בחורה שמשתמשת בביטוי "למה לעזאזל" ראויה לנהל פורום בתפוז, אני את הדיון מיציתי את מוזמנת להשתתף בדיוני הפורום, אם תשימי לב תראי שנושא המתמודדות לראשות ארגון אלמנות צה"ל אינו מעסיק אותנו במיוחד

למעלה