עזרו לי להחזיר מסך אבוד...

d@r121

New member
עזרו לי להחזיר מסך אבוד...

אחח מצב המסך שלי רק החמיר ומאמצי החייאה עומדים על סף כישלון ולכן אבקש עזרה הבעיה היא במסך שהוא פשוט לא עובד לא רואים כלום אבל כל הפונקקציות האחרות עובודת אום זה לא יצליח האם כדי לשלם לאורנג´ 99 ש"ח לבדיקה ומחיר לא ידוע על המסך או להתבטח בטלטיב ב234 לשנה והמסך כמדומני על חשבון הביטוח מה עושים ד
ר

MaD-d0g

New member
טלטיב, לפחות לדעתי

הממ אני מציע את טלטיב, אבל זה תלוי.. תראה, עדיף לך להשקיע קצת יותר, ולקבל ביטוח שתקף לשנה (!) ולא תיקון חד פעמי. עוד 2 שיקולים שיעזרו לך לבחור.. 1) איפה את גר? אני יודע שיש מרכז שירות של טלטיב קרוב לר"ג, ברחוב הכבאים, אם אתה רוצה, אני אפילו יכול לומר לך איך להגיע באוטובוסים
2) איזה מכשיר יש לך? טלטיב נותנים לך ביטוח במחיר יחסית זול משאר החברות, אבל בתנאי שלא נאבד לך המכשיר או במקרה של Total loss. ככל שהמכשיר חדיש יותר, התשלום במקרה הזה יותר גדול...

למה שלא תקנה מסך באינטרנט?!

למה בכלל צריכים ביטוח?! יש לנו 5 מכשירים, אף אחד לא מבוטח וגם לא היינו צריכים אף פעם ביטוח (יש אותי). אז למה לשלם ביטוח? זה סתם להוציא כסף...

d@r121

New member
ראשון יותר קרוב לי...

אבל לפי דעתי לקנות מסך זה גם אופציה רק שאם הוא מתקלקל אין לי על מי לצעוק ועל המזל שלי יקח לו שנה להגיע נוקיה לא מוכרים מסכים?לפרק אני יודע ככה שגם אם הטלפון מקוצר אבל המסך עובד אני מאמין שאני יוכל להסתדר ד
ר

למעלה