עזרו לי להציל את הציפורניים שלי

מטופחתת

New member
עזרו לי להציל את הציפורניים שלי../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif ../images/Emo53.gif

הציפורניים שלי מסרבות להיות חזקות. ניסיתי מחזקים כמו: תפוח-הצהיב לי אותן. נייל טק-כמו כוס רוח למת. וסתם יקר. מחזק של הזית-כנ"ל נייל טק לא משפיע על כלום. הציפורניים שלי הן כמו נייר מתקפלות, כל פעם שכבה אחת של ציפורן מתפצלת ונקרעת וזה נורא מכוער. *אני שומרת על ציפורניים קצרות-לא עוזר. *עושה בדיקות דם אחת לתקופה-הכל תקין. *מקפידה על תזונה נכונה. *עושה הפסקה של שבוע בין לק-ללק בלי בלי שום חומר על הציפורן. *שמה כל יום קרם לריכוך העור של פלקסיטול. *משתמשת בפצירות איכותיות(קריסטל של בוקי). *עושה מניקור מקצועי אחת לחודש. אז מה אני עושה לא בסדר?
עיזרו לי אנשים יקרים

Marble Arch

New member
את עושה הכל בסדר....

העניין הוא שהגנטיקה משחקת פה תפקיד לא קטן.. יש אנשים כמו צונית, שמה שהיא לא תעשה הציפורניים שלה יהיו חזקות וארוכות, ויש אנשים כמוני- וכמוך, שהציפורניים שלנו חלשות יותר.. בעיקר אם את עושה בדיקות דם ושומרת על תזונה נכונה, כנראה שאלה הציפורניים שלך ואת צריכה להשלים איתן... אגב, עדיף לך לא לעשות הפסקה בין לק ללק אלא לדאוג שתמיד יהיה משהו על הציפורן- זה שומר עליה....

צונית

New member
התעוררת מוקדם הבוקר ../images/Emo24.gif

בוקר אור....
מבאס לחזור לשגרה. הייתי חייבת להגיב ולומר שלא תמיד הציפורניים שלי היו חזקות וארוכות. אמנם אף פעם לא היו לי חוסרים של כל מיני דברים בדם (ב"ה, אני אוכלת כמו איזה תאו
) אבל היו תקופות שהציפורניים שלי היו זוועה, דקות, מתקלפות, כסוסות
(תקופות מבחנים ארורות). אני זוכרת כמה זמן לקח לי לשקם את הציפורניים אחרי ניסיון בנייה כושל אצל מישהי שעשתה מבחן סיום בבי"ס לבניית ציפורניים
אני מאמינה שצריך למצוא את הטיפול המתאים, כמו שלכל אחת יש קרם לשיער שמתאים לה ולאו דווקא מתאים לאחרת, כנראה שגם בציפורניים זה אותו הדבר...

אני רק רוצה לתקן-חשוב מאוד לעשות הפסקה

ולתת לציפורן לנשום. לק לא שומר על הציפורן בהכרח אלא גם עלול לעשות נזקים . בין מריחה למריחה בהחלט יש צורך לתת לציפורניים איוורור , לשייף קלות ולנקות היטב.

Marble Arch

New member
כנראה שאין נכון ולא נכון.

בעקרון הלק שומר על הציפורן מכיוון שהלק הוא זה שמתקלף ולא הציפורן. אני לא עושה הפסקה אף פעם ולא מרגישה שזה מחליש לי את הציפורן, מיד כשאני מורידה לק אני מורחת חדש (מלבד ההפסקה של השבועיים האחרונים)..

למעלה