לימבו תינוקות
New member
עזרו לי להציל את ילדה
ילדה זו חתולת רחוב שאני מאכיל כבר כמעט ארבע שנים.
היא נולדה וחיה עד היום במקום נורא ואיום בעיר העתיקה בבאר שבע.
יש שם אנשים רעים, כלבים משוחררים, מכוניות שטסות במהירויות מטורפות ועוד שלל סכנות.
ילדה היא חתולה כמעט עיוורת, לדעתי רואה צללים אבל לא הרבה יותר.
אני מאכיל אותה (ועוד חתולים שם) כל יום ודואג לה כמיטב יכולתי מאז שהיא נולדה, כבר כמעט ארבע שנים.
המקום לא קרוב אליי ואני רוכב לשם על האופניים, אני נתתי לחתולה הזו כל מה שיש בי, באמת שנתתי לה הנשמה ואני אוהב אותה מאוד.
ביומיים האחרונים היא נעלמה ואני התמוטטתי מדאגה..בסוף היא צצה.
אני מרגיש שחייב להוציא אותה משם לפני שמשהו רע יקרה.
אני כבר שמונה שנים מאכיל ומציל חתולים, הוצאתי מהרחוב עשרות ואני ממש מרוקן מאנרגיות.
אני צריך את עזרתכם, שתפו את הסירטון עם כל מי שמכירים, שתפו פעילים גדולים שאולי יכולים לעזור לי.
אני מחפש לה אומנה רצינית או אימוץ (הכי טוב).
אני צריך אדם עם נסיון שיטפל בה כי זו חתולת רחוב שלא מורגלת לאנשים ובעיית הראייה שלה הפכה אותה לחששנית.
יש גם אפשרות שהיא תצטרך ניתוח עקירה של אחת העיניים.
בבקשה בבקשה עזרו לי להוציא אותה משם, מגיע לה לחיות בשלווה באיזה בית מפנק אחרי ארבע שנים של גהנום ברחוב.
תודה רבה.
ילדה זו חתולת רחוב שאני מאכיל כבר כמעט ארבע שנים.
היא נולדה וחיה עד היום במקום נורא ואיום בעיר העתיקה בבאר שבע.
יש שם אנשים רעים, כלבים משוחררים, מכוניות שטסות במהירויות מטורפות ועוד שלל סכנות.
ילדה היא חתולה כמעט עיוורת, לדעתי רואה צללים אבל לא הרבה יותר.
אני מאכיל אותה (ועוד חתולים שם) כל יום ודואג לה כמיטב יכולתי מאז שהיא נולדה, כבר כמעט ארבע שנים.
המקום לא קרוב אליי ואני רוכב לשם על האופניים, אני נתתי לחתולה הזו כל מה שיש בי, באמת שנתתי לה הנשמה ואני אוהב אותה מאוד.
ביומיים האחרונים היא נעלמה ואני התמוטטתי מדאגה..בסוף היא צצה.
אני מרגיש שחייב להוציא אותה משם לפני שמשהו רע יקרה.
אני כבר שמונה שנים מאכיל ומציל חתולים, הוצאתי מהרחוב עשרות ואני ממש מרוקן מאנרגיות.
אני צריך את עזרתכם, שתפו את הסירטון עם כל מי שמכירים, שתפו פעילים גדולים שאולי יכולים לעזור לי.
אני מחפש לה אומנה רצינית או אימוץ (הכי טוב).
אני צריך אדם עם נסיון שיטפל בה כי זו חתולת רחוב שלא מורגלת לאנשים ובעיית הראייה שלה הפכה אותה לחששנית.
יש גם אפשרות שהיא תצטרך ניתוח עקירה של אחת העיניים.
בבקשה בבקשה עזרו לי להוציא אותה משם, מגיע לה לחיות בשלווה באיזה בית מפנק אחרי ארבע שנים של גהנום ברחוב.
תודה רבה.