עזרו לי לזהות יצירה!

מקפיץ

למי שאין כוח להוריד את הקובץ היצירה הולכת ככה טה נההההההההההה, נההההההההההה נהההההההההההההההה נההההההההההההההה נההההההההההההההה, נהה נהההההה נהההההההההההההההההההההה סתם בצחוק, לפחות להוא זה השיג תשובה

הקיזומ

New member
זה מדהים ש...

נראה כאילו אף אחד לא הבין למעשה שהפרצוף הצוחק שצרפתי בסוף ההודעה "ההיא" היה סימן לזה שה"מנגינה" שכתבתי היתה רק בשביל הצחוק. הרי ברור שהתיאור שנתתי לפני כן אמור לעזור עשרות מונים יותר. הרי ברור!!!

../images/Emo6.gif אני חושבת ש-

אבל זה רק דעה- שמגיעה לאדון טרגיה התנצלות על ההתנפלות הפורומית (בדיוק מהסיבה שאמרת..).. אבל אולי באמת עדיף לא לפתוח את זה עוד פעם.

קצה חוט

זה נשמע כמו פרוייקט המשלב אלקטרוניקה ומקהלה מעורבת. נוצרו כמה וכמה כאלה בשנים האחרונות - אבל הקטע המצורף קצר מדי וקשה לזכור מאין הוא. האם יש לך קטע ארוך יותר? מאיפה הקטע הנוכחי - אולי מקורו יהיה קצה חוט...

חח לא,

זה פשוט מתוך טראק של אנגרפיסט, שזה הרכב הארדקור טקנו הם סימפלו את זה לתוך ברייק בטראק שלהם... אבל הבאת לי רעיון - פשוט ליצור איתם קשר ולשאול אותם, לא יודע למה לא חשבתי על זה. תודה!

מזל ששאלתי אותם

כי זה Within Temptation - Intro השיר הראשון מתוך האלבום The Silent Force שיצא ב2004 מומלץ ביותר תודה לכולם ויום טוב

למעלה