עזרו לי לישון...

לילך3

New member
עזרו לי לישון...

כל הלילה הקודם לא ישנתי, אני בשבוע 28 והעניין מתחיל להיות כבד. במשך הלילה תקפו אותי כאבי רגליים איומים בצורת זרמים בעיקר בירכיים - מה שגרם לי להתהפך מצד לצד כל הלילה וגם לבכות בבוקר מרוב כאב ועייפות ): חברה המצליצה לי לקנות כרית מיוחדת שנקראת "כריתי" לפי מיטב זכרונה, האם מישהי מכירה את הבעייה? את הכרית? פתרון אחר? אנא...

tonti

New member
לילך יקרה!

בעיה מוכרת. את כריתי אני מכירה מסיפורים אבל לא ניסיתי אותה. אני בשבוע 27 ואם אני לא שחוטה מעייפות - קשה לי להרדם. זה לא קורה הרבה אבל כשזה קורה אני משחקת עם כמה כריות, מזיזה מפה לשם, מעירה את אבא של עוברי ומשגעת אותו עד שאני נרדמת.

anat_i

New member
כל כך מוכר......

גם לי קשה להרדם בלילות והתופעה הזאת של כאבים וזרמים ברגליים כל כך מוכרת! היתה תקופה שלילות שלמים הייתי מתחילה להרדם "וקופצת" פתאום בגלל הזרמים האלה. עד עכשיו עוד לא נתקלתי בעוד מישהי שסובלת מזה ואף אחד לא הבין על מה אני מדברת... בכל מקרה לא צריך "כריתי" - זה סתם נועד בשביל לסחוט מאיתנו עוד כסף... גם כרית רגילה עושה את העבודה מצויין! אני ישנה כל לילה עם 4 (!!!) כריות, כל אחת תומכת במקום אחר (בירכיים, ראש, בטן...) וזה גם עוזר לי לכאבים ברגליים וגם לכאבי הגב. אבל... אני ממשיכה לא לישון בלילות...

לילך... המלצה חמה../images/Emo41.gif

אחותי בשבוע 28 ומזה כמה שבועות היא ישנה עם כרית מיוחדת בצורת פרסה (ואני חושבת שהיא גם נקראת "כרית הנקה") נוחה, קלה ו...מרדימה !!! היא נוחה גם לאיזור הראש וגם לרגליים. לילה טוב !!! נ.ב :אם תתענייני אני אברר עבורך היכן רוכשים.

לילך ../images/Emo41.gif../images/Emo91.gif

היי , מצטערת על התשובה המאוחרת וכמו ששמתי
דנה 29 כבר ענתה לך. אחותי קנתה את הכרית karitay בגני התערוכה בסוכות כשהייתה שם תערוכת המשפחה או משהו כזה ומאז היא לא ישנה בלעדיה . אפשר להשיגה גם ברב-קט במחיר של 160 +- ש"ח (למרות שבזמנו אחותי רכשה אותה ב-189 ש"ח..., אבל מי סופר...
) בכל מקרה רכשי ותיהני והכי חשוב - תשני (בנוחות....) לילה טוב !!! שירלי

ashlaya

New member
למה לא לפנות ליאיר../images/Emo45.gif

לדעתי כדאי לך לפנות אליו לשמוע על המזרן שהוא משכיר לנשים בהריון לדעתי בהחלט במחיר שווה לכל נפש וגם תוכלי לשמוע המלצות מנשים שניסו אני מאמינה שהוא יסכים גם לתת לך את המזרן לתקופת ניסיון שווה שיחת טלפון !!!

limori

New member
הי לילך

אני מצטערת אני לא גרה בארץ ואין לי מושג מה זה כריתי. אבל השבוע סוף סוף יש לי בטן של הריון (שבוע 17) ואני לא מסוגלת לישון על הצד ולהרגיש את הבטן נוגעת במיטה, אז קניתי לי כרית באורך של מטר מאד עבר ואני שמה אותה בין החזה מתחת לבטן ובין הרגלים וזה כ"כ כ"כ נח. אני ממש ממליצה לך. גם אני בלילה הופכת להיות "דורסל" אני ממש אנרגטית... אבל מכריחה את עצמי לישון ומתעוררת בוקר בוקר בשעה 5:00 זהו לילה טוב שיהיה לך לימור

ashlaya

New member
לדעתי הכרית עולה יותר מהמזרן

יש קישור בהודעה של יאיר....

dana29

New member
לילך, אני יודעת שבשילב וברב קט (אני

חושבת) בשילב יש את כריתי( karitay) שעולה כ-160 ש"ח, שזה יחסית למחירה זול. שמעתי גם שזה נוח להריון (שינה, הישענות), להנקה ולתינוק עצמו

ענתש

New member
מי צריך כרית כשיש בעל ?

אני לא יודעת מה אתכן בנות, אבל אני לא ישנה טוב כבר משבוע 24 בערך (עכשיו אני ב-27) ומצאתי פטנט מעולה, בעיקר בחורף: אני ישנה על הצד, ובעלי ישן לידי על הגב, אני שמה רגל אחת על הרגליים שלו (מכופפת), ראש על החזה שלו וגם יד אחת (אפשר לשלב עם חיבוק - שלא ירגיש נ ו ר א מנוצל) וישנה כמו תינוקת. אותה תנוחת שינה כמו עם הכריתי, רק שהכרית שלי גם מחממת... וגם מלטפת את הראש (בונוס). ממומלץ בחום.

limori

New member
אין דבר יותר כייפי מבעל אבל אצל

בעלי אפשר לקום עם פנס בעין... אני תמיד מקבלת ממנו בעזרת המרפק מכה בעין... לכן אני עכשיו בורחת כדי שחלילה לא אקבל מכה בציצים שכואבים מאד או בבטן שהשבוע גדלה וגדלה....

מיכלי א

New member
שמחתי לקרוא שאני לא היחידה

קודם כל גם לבת שלי קוראים לילך!!! חוץ מזה גם אני לא יכולה לישון ובנוסף לזה כל הגוף מגרד לי אני מחליפה בגדים וסדינים,כלום לא עוזר,כל לילה סיוט,הרגליים נרדמות,הצד נרדם,ממש סיפור חשבתי שאני לא נורמלית כבר ושכל זה בגלל שאני לא צעירה אני בת 38,והנה אני קוראת שיש עוד סובלות כמוני,אז שכולכן תרגישו טוב ושנעבור את ההריון והלידה בהצלחה ובשלום,מיכל.

לילך3

New member
מיכל היקרה...

אחד הדברים הנפלאים בפורום הזה הוא היכולת להזדהות עם אחרות... לא פעם אני מתלבטת אם לכתוב בעייה שיש לי מתוך מחשבה שאולי הבעייה הזו קיימת רק אצלי - אך כשאני כותבת אותה וזוכה להזדהות ולתגובות, כל הבעיות קצת מתגמדות (לא מתוך צרת רבים... אלא מהנחמה שהכל נורמלי ותקין). בכל אופן מאחלת לך פתרון לבעייה, ואם יש פתרון יצירתי אשמח לשמוע עליו. לילה טוב...

למעלה