עזריאלי..

עזריאלי..

מחר אני נוסעת לעזריאלי.. תמליצו לי על חניות טובות שם.. תמליצו לי על חנויות שלא ממש יקרות ולא ממש זולות תודה =)

יש הרבה חנויות..

אנחנו לא מכירים את הטעם שלך.. אני ממליץ ללכת ולראות חנויות. הכי פשוט והכי קל
את בקניון.. גם ככה את תיכנסי שם לרוב החנויות לא

כן אבל..

אם תמליצו היה לי יותר קל... הטעם שלי בערך הוא כזה... ל---א של פריקים.. מכנסים: משופשף... מתרחב... נמוך מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חולצות: צבאיות.. גופיות... רשת.. צבעים שאני אוהבת ורוד... שחור..

אני לא מבינה אתכם....../images/Emo4.gif

כשהולכים לקניון לא הולכים רק כדי לדעת בדיוק לן הולכים, מה לוקחים וכמה הוא עולה...כל הכיף זה להסתובב בקניון (למרות שאני שונאת את עזריאלי) תסתובבי בחנויות, ותכווני את המוכר נגיד לג'ינס כהה מתרחב למטה, מה שתרצי עד_____ ש"ח, וזהו.... וגם אם את לא קונה, כיף סתם להסתקל על בגדים....

וגם....

מישהו מכיר את החנות מ---נ---ג---ו---?! ואם זאת חנות טובה?! יש שם בגדים יפים?! יש שם מותגים?! תודה לכולם..

una chiqita

New member
מנגו חנות נחמדה אבל אני אישית

לא הייתי קונה שם או שהמכנס שם ענק ומידה קטנה יותר ממש קטן יש להם את הפאקים האלה ואין שם מותגים .. מותגים רק של מנגו.הכי כדיי לך להסתובב בקניון ולקנות לפי הטעם שלך

מאיה1983

New member
מנגו

הקולקציה שם ותר מותאמת לאירופאים (זו חברה ספרדית) והבגדים שם פחות מתואמים לאופי והמזג אוויר הישראלי. לא פלא שבירושלים החנות הפכה להיות חנות של בגדי ים (מנגו סגרו) ושהחנויות לא מצליחות במיוחד. אבל חייבת לציין שחנות העודפים שלהם (מנגו2) למשל בבאר שבע ממש סבבה ואפשר למצוא בין ערימות הזבל הרבה דברים שווים וזולים. שווה לחפש!

מאיה1983

New member
לא התכוונתי שתחפשי במנגו

פירטתי על החנות מה שאני חושבת לדעתי תזרמי עם הקניון.... ותחפשי. יש שם גם גריפ וזו ממש חנות עם בגדים יפים באופי צעיר ויפה

ואללה תודה..

למה אמרו לי שמנגו זה זול ויפה אז אני יכנס יביא מבט אם אני לא יואב את החנות אני יצא.. אני יש לי להיות שם מ-5 יענו עד בערך... 8 ועזריאלי ענקייייי לא יודעת עם אני יספיק ב-3 שעות... ועוד עד שאני מוצאת משהו יפה זה קשה.. הייתי בתחנה מרכזית עם חברות שלי לפני כמה זמן.. נסענו מ-1 ככה.. כי אז היו לימודים.. היינו שם 3 שעות!! עברנו חנות חנות!! ראינו שם הכלללללללללללללללל מדדנו חצי חנות.. חברות שלי קנו שטויות אני לא קניתי כלום.. הלך לי רק כסף לנסיעה.. אז רצינו לינסוע לאלנבי.. ואמרנו פעם הבאה.. ויענו סתם נסעתי.. לא מצאתי כלום!! ולא נראה לי עכשיו אני גם ימצא..

למעלה