עזרתכם בבניית הקוד האתי לבלוגרים באינטרנט.

effifuks

New member
עזרתכם בבניית הקוד האתי לבלוגרים באינטרנט.

כמו ששמעתם מכמה ציטוטים פה, אני עובד על לבנות קוד אתי חופשי ונוח שאנשים ירצו לאמץ לבלוג שלהם, בשביל לשפר את תרבות הדיון בישראל. הקוד כמו שהוא מופיע היום ניראה מסורבל ומשפטי, אבל הוא נועד בשביל לאפשר תוספות של כל מה שאתם חושבים שצריך להכניס. שאבתי כבר כמה רעיונות ממה שאנשים כתבו פה. ואני אשמח לשמוע עוד בתור תגובה לגרסא 0.1 שהעלתי כבר. הכל פתוח לדיון, הכל מותר, בואו תגידו מה אתם חושבים אפי

שאלה: נגיד שסימנו וניסחנו קוד אתי

מה אתה מתכוון לעשות איתו? אני חשבתי על להוסיף כפתור שיהיה נגיש באתר OPINION וכל מי שמסכים עם הקוד האתי יוסיף את הכפתור הזה, מה דעתך? כמו כן אני מעדיפה לעשות את הדיון כאן, כי כבר התחלנו אותו פה, ונראה לי שכדאי לעשות את הדיון הזה בפורום פתוח ולא להתפזר כל שני וחמישי לבלוג אחר.

effifuks

New member
יהיה כפתור (יש כבר בבלוג שלי)

זאת תהיה כמו תוכנת רשת קטנה, כל אחד יגדיר מה הוא בעד ומה הוא נגד, וזה יבנה לו קוד אתי מובנה אישית למה שהוא רוצה... הכפתור כבר באתר שלי

כרגע הוא באמת נראה מסורבל

וארוך במיוחד. האם זה הכיוון? אני לא בטוח שבלוגר ששמע איפשהו על הקוד האתי, ילך לקרוא כל כך הרבה ולהתמודד מול כל כך הרבה התלבטויות והחלטות. לדעתי מומלץ ליצור תבניות מוגדרות, כלליות מאוד, שיכולות להתאים למספר רב של בלוגרים. וכמובן - לקצץ כמה שאפשר. מה שמיותר, להוריד. יותר קצר, יותר קולע, יותר טוב.

למעלה