שרון - הכנתי היום את חמין המקרוני שפירסמת
בפורום מתכונים.
יצא מעולה, כולם התלהבו.
היות והתחלתי עם ההכנה הבוקר בסביבות 10.30 - לא היה לי מספיק זמן והסיר שהה בתנור בערך 3 שעות.
הביצים לא חומות, אבל התוכן ממש טעים.
תודה ושנה טובה!
רעיה
מתכון לחמין מקרוני...
מקווה שהקישור יעבור. מאז ה"שידרוג" יש קצת בעיות בקישורים, בהדפסה ועוד. [URL]http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=75&MessageId=179246290[/URL]
עבר - יופי!
לא עשיתי את כל השלבים הכתובים, את המקרוני לאחר הבישול שטפתי , שמתי מעט שמן זית ורוטב עגבניות. (למעשה כמו ששרון כתבה).
אין תמונה - לא צילמתי.
רעיה
את הביצים משאירים בתנור בחום 120 מעלות לעוד 6 -7 שעות עד להשחמה.
לתבשיל דורש מינימום 3 שעות,וכמובן שאפשר גם יותר זמן ,זה רק משתבח.
שמחתי לדעת שהצליח.
ברכת חג שמח.
שרון.
לא היה לי זמן כפי שכתבתי.....
ולא היה לי פנאי להכין ערב קודם ולהשאיר כל הלילה בתנור.
משפחת הבן שנסעה אתמול אחרי ארוחת צהרים שיבחו את החמין, ומשפחת הבת שנסעה היום אחרי הארוחה (אבל אכלה גם אתמול מהחמין) התלהבה גם כן.
הדפסתי לשניהם את המתכון.
תודה !
רעיה
לפי ההמלצה של גיסתי.
את דלעת הערמונים הרתחתי 10 דקות ,(בסיר עם מים רותחים, לריכוך קל,)
ורק כך יכולתי לחתוך ל-2 חצאים.
את 2 החצאים הברשתי בשמן -זית ,מלח ,ותימין, יצא מאוד טעים.