עזרתכם בבקשה בספירת -פחמימות,,,
השאלה שלי,כמה פחמימות יש במרק ברוקולי
המכיל:
בצל אחד בגודל בינוני ,(מטוגן קלות.)
2 כוסות ברוקולי קפוא,(מבושל 5 דקות ומסונן,)
וחצי כוס שמנת-לבישול.( 10% שומן)
ולמי שישיב מוקלד גם המתכון הטעים.
__________________________________________
המתכון :
מרק ברוקולי נפלא ,וקל מאוד להכנה :
1.מבשלים בסיר את הברוקולי בתוספת 1/2 2 כוסות מים חמים,
ורבע כפית מלח.
לאחר 5 דקות בישול,לכבות את האש, ולסנן.
2. במחבת יוצקים 2 כפות שמן,
מטגנים בצל קצוץ,על אש בינונית,עד שנעשה שקוף,
ומכבים את האש.
3. מוסיפים לבצל 1/2 כוס שמנת לבישול,(חשוב שתהיה קרה מאוד.)
4. מעבירים את הברוקולי המסונן,שהתקרר בינתיים,למעבד -המזון ,
וגם את הבצל שמעורבב עם השמנת.
ומוסיפים 1/2 כפית מלח ומעט אגוז מוסקט מגורר,וטוחנים
במעבד המזון ב-8 פולסים לקבלת מרקם סמיך,ועוצרים את
הפעולה ,ומוסיפים 3/4 כוס ממי-הבישול שנותרו בסיר,
מערבבים במעבד המזון ב -2-3 פולסים,
וזהו.
אם יש צורך,לדלל את המרקם הסמיך,מוסיפים עוד קצת מים,
מסיר הבישול,לדרגת הסמיכות הרצויה למרק .
וגם עוד קצת תיבול של מלח, ואגוז מוסקט.(או פלפל שחור .)
מתקבל מרק ברוקולי מוקרם ומשובח בטעמו,
וזאת במינימום מוצרים ,ובמינימום זמן עבודה.
ההצלחה מובטחת.
השאלה שלי,כמה פחמימות יש במרק ברוקולי
המכיל:
בצל אחד בגודל בינוני ,(מטוגן קלות.)
2 כוסות ברוקולי קפוא,(מבושל 5 דקות ומסונן,)
וחצי כוס שמנת-לבישול.( 10% שומן)
ולמי שישיב מוקלד גם המתכון הטעים.
__________________________________________
המתכון :
מרק ברוקולי נפלא ,וקל מאוד להכנה :
1.מבשלים בסיר את הברוקולי בתוספת 1/2 2 כוסות מים חמים,
ורבע כפית מלח.
לאחר 5 דקות בישול,לכבות את האש, ולסנן.
2. במחבת יוצקים 2 כפות שמן,
מטגנים בצל קצוץ,על אש בינונית,עד שנעשה שקוף,
ומכבים את האש.
3. מוסיפים לבצל 1/2 כוס שמנת לבישול,(חשוב שתהיה קרה מאוד.)
4. מעבירים את הברוקולי המסונן,שהתקרר בינתיים,למעבד -המזון ,
וגם את הבצל שמעורבב עם השמנת.
ומוסיפים 1/2 כפית מלח ומעט אגוז מוסקט מגורר,וטוחנים
במעבד המזון ב-8 פולסים לקבלת מרקם סמיך,ועוצרים את
הפעולה ,ומוסיפים 3/4 כוס ממי-הבישול שנותרו בסיר,
מערבבים במעבד המזון ב -2-3 פולסים,
וזהו.
אם יש צורך,לדלל את המרקם הסמיך,מוסיפים עוד קצת מים,
מסיר הבישול,לדרגת הסמיכות הרצויה למרק .
וגם עוד קצת תיבול של מלח, ואגוז מוסקט.(או פלפל שחור .)
מתקבל מרק ברוקולי מוקרם ומשובח בטעמו,
וזאת במינימום מוצרים ,ובמינימום זמן עבודה.
ההצלחה מובטחת.