עזרתכם בבקשה...

מסובכת

New member
עזרתכם בבקשה...

אני לעיתים רחוקות מציצה בפורום הזה, הפעם החלטתי ככה לנסות להיעזר בפורום הזה במשהו חשוב מאוד...לי בכל אופן. היום (יום רביעי 18/01) יצא לי לראות ככה סתם תוכנית בערוץ -22, תוכנית אשר נקראת ״מצב האומה״, כמו בכל תוכנית שלהם המנחה משדר קטע מסויים שדנים ״הרבנים״, אז בתוכנית הזו הפעם המנחה הביא קטע שאני לא ידעתי איך להכיל את אותו...למרות שהרגשתי כאב חד וצער על הבורות של אותו ״רב מרצה״ אני בכל הכוח שלי החזקתי את עצמי וניסיתי שבאותו רגע שההיגיון ידבר אליי ולא הרגשות, אז מה שהביא אותי לפה זה קו המנחה של ההיגיון - שאומר לשתף ולא לכאוב בשקט! אני ניסיתי לחפש ולהביא קישור לפה - אך ללא הצלחה, אז אני מקווה שאתם תוכלו כן לאתר את הקטע הנ״ל כדי שתצפו ותבינו למה אני מתכוונת. מאוד מקווה שיהיה ניתן לאתר את התוכנית כי אני לא הצלחתי, כנראה חיפשתי מהר מידיי לפני שזה בכלל עלה לרשת או משהו בסגנון... אני מעדיפה שאתם תראו ותשמעו כדי שתבינו על מה, כי לחזור עח המילים שאותו ״רב מרצה״ אמר זה יהיה כמו סכין בלב בשבילי, מעדיפה לשכוח ולרחם ולהצטער בשביל אותו ״רב״ על הבורות שלו. מי שהבין וראה - יכול לשתף כמובן... הייתי מאוד רוצה שאותו רב יצטער על המילים שלו ושלהבא ילמד לקח שלא לדבר על זמר בסדר גודל כזה ולחשוב שזה לא יגיע לאוזני המעריצים!!! מצד שני, אני לא יודעת מה שווה ״הסליחה״ של אותם אנשים כאלה...! מה אתם חושבים?!!!

מסובכת

New member
אותה תוכנית נמצאת תחת כותרת: ״שיהיה פה שקט״

מצב האומה - שיהיה פה שקט..אז כשתצפו תבינו למה על מה כואבת...מקווה שתצליחו...

מסובכת

New member
חושב שיש אפשרות להעלות רק את הקטע

המדובר? ראית את התוכנית עצמה או שעשית חיפוש? אם היה לי את השם הייתי מאתרת אותו והיה מקבל על הראש, אבל אני מאמינה שיהיו חכמים יותר ממני...

מסובכת

New member
בסוף הצליח לי משום מה להיפתח...השאלה היא

עכשיו...החשובה: איך קורים לרב. צריך לצלם אותו ולשאול בפורום דתיים, אולי שם יכירו מי הוא, או בכל מקום דתי ששם יש מכנה משותף בין השאלה לפורום הנ״ל... חשבתי יהיה את השם בקטע, אבל לא היה, התבאסתי! באמת מה שאמר על השואה זה נכון? ממתי העדה הזו קוראת עיתונים?! זה לא הוצאת לשון הרע? חייבים לבדוק את זה...כאילו לבוא אליו בשאלה- ולהוכיח לו עד כמה הוא בורה -וטועה ומטעה אחרים:(((

מסובכת

New member
לצערי לא עובד לי כלום...אף אחד מהקישור

לא לוקח אותי לאן שנכון, פשוט לא מגיב...

spirit0805

New member
אני מציעה ל"רב" הזה...

למצוא את הבונקר של נסראללה וללכת להתחבא שם, אם אמצא אותו אני אדאג שמייקל יבעט לו בתחת ישירות!!!!

RavMAJ

New member
אני עם דמעות בעיניים....

אני בהלם לשמוע כזאת שינאה עליו.... ואי אפשר להגדיר אותו כ"רב", למרות שחיצונית הוא לובש כזאת חזות.... זה לא רב והוא בהחלט לא אדם שמכבד את הדת היפה שלנו..... זה אדם גזען שמפיץ שקרים ושינאה כלפי כל מי שונה ממנו, וזאת פשוט בושה! וזה כ"כ מזעזע לשמוע מישהו שמדבר בכזאת צורה על מישהו אחר... הוא לא שונה ממחבלים, מאלו שעושים שטיפת מוח לילדים לשנוא את ישראל.... בדיוק על אותו משקל ההרצאות שהאדם הזה מעביר בשם התורה.... מלמד לשנוא ובדרך הורס תרבות שאמורה להיות כ"כ יפה ומיוחדת.... אני שומעת את זה ומרגישה בושה כ"כ גדולה!

מסובכת

New member
אני איתך...הוא רחוק מלהיות ״רב״ כמו שנות אור

ואת זה הייתי רוצה להבהיר לאותו ״רב״. אל תהיי עם דמעות, זה בורות לשמה. הוא לא יכול/לחשוב לרצות להתקרב לקרסוליים של אותה דמות שהציג ״כשלילי״, הוא פשוט פסח על עצמו, דיבר על עצמו פשוט...ככה יותר מסתדר לי. זה אדם עיוור, עילג ואטום...הוא צריך רק ללמוד לקח ואנחנו (מי שאוהב באמת) צריכים להיות מין אור ליצורים שכאלה... אם אאתר את שמו בהחלט לא אפסח עליו עם מכתב שמסביר את הכאב שגרם לי באופן אישי ברגשות...ניסיתי להתעלם כי הוא פשוט לא שווה את זה, אבל לדעת הוא חייב לדעת שהוא (״הרב״) בחיים לא יגיע לקרסוליים של המלאך הצהור שעודד רק אהבה לעולם הזה שאפוף בשינאה אין סופית של בין אדם לחברו...עצוב, אבל זה המצב!

RavMAJ

New member
עד כמה שזה מצער לדעת...זהו קרב אבוד מראש!

אני לא יודעת מה אפשר לעשות או לומר בכדי לתקן את המחשבה המעוותת של אותו אדם,ולדעתי זה גם מיותר לנסות למצוא אותו ולנסות להבהיר לו עד כמה דבריו קשים.... כי אנשים כמוהו לא יכולים לראות מעבר למה שהם חושבים. הוא מסוג האנשים שמסוגלים לירוק לך מול הפנים ולזלזל בך... ומדבריו זה ברור מה דעתו על אותם ילדים/מעריצים שצועקים "מייקל", ומבחינתו אין לנו ולדעותינו חשיבות, ולהגיע לעימות עם טיפוס כמוהו עלול להוביל לעוגמת נפש גדולה יותר.

NmNl

New member
לקחת בפרופורציות

בחלק הזה בתוכנית בכוונה לקחים קטעים של אנשים משוגעים ומוקצנים שאומרים דברים מפחידים ומוזרים (שבוע שעבר או לפני שבועיים היה בפינה הזאת רב שסיפר סיפור "משל" על אמא שבישלה את הילד שלה כדי לתת אותו לאכול לילדים האחרים שלה ) נכון, מה שהוא אמר על מייקל ממש מגעיל אבל זה ברור לכל בר דעת שהבנאדם תלוש מהמציאות במיוחד בגלל הדברים המגעילים והגזעניים שהוא התמקד בהם. כן אני מסכימה שצריך לגנות את זה, כי זו באמת בושה שאדם שמתיימר לדבר בשם היהדות מדבר ככה ומשפיע על אנשים אחרים. אבל אל תקחו את זה קשה מדיי. יש לי גם הרגשה מוזרה שהרב הזה סוג של מעריץ מעוות של מייקל . אחרת למה הוא דיבר עליו כלכך הרבה פתאם? אני בטוחה שאם מייקל היה שומע את זה, הוא היה נעצב אבל מבין שמדובר בבן אדם לא הכי שפוי. וזה ברור שמייקל ייצג את הערכים הטובים שיש בתורה הרבה יותר טוב מהאיש הזה...

מסובכת

New member
כל-כך נכון. הרגיז אותי שעשה מזה

בדיחה!!!! הוא עלול להמשיך הלאה...זה להכפיש בן אדם, ועוד אדם שרחוק ממנו. שלא יחשוב שאין מגינים (על שמו הטוב) למלאך הזה - בכל פינה, שפשוט שישמור את דעותיו הלא שיפויות לעצמו...

Aneduune

New member
לא להאמין.

לא רוצה את הסליחה שלו. לא רוצה לראות אותו יותר בחיים. לא להאמין באיזה חושך הוא חי. איך אפשר לירות ככה שקר אחד אחרי השני? מקווה שאלוהים שהוא עושה דברים בשמו כל הזמן יביא לו את העונש מלמעלה. S:

abigaillovesmj

New member
בעקבות כל מה שכתבתם פה - בחרתי לא לראות

הבנתי שהוא אמר דברים בורים וגזעניים - עצוב שאדם כזה קורא לעצמו איש מאמין. מסכימה שאין טעם להתווכח - זה נשמע כמו אדם עם חשיבה צרה ומעוותת לחלוטין.

dikloosh21

New member
את יכולה לצפות בזה

זה אדם קיצוני ולא בידיוק נורמלי בדעתו.וכך הציגו אותו בתוכנית. סביר להניח שהוא אמר דברים כאלה על כל מיני נושאים אחרים ו"מצב האומה" החליטו לקחת את הקטע על מייקל כי מייקל היה השבוע בפריים טיים וזה היה בשוונג! הרב הזה קיצוני ולכן כל דבר קיצוני שהוא יגיד יישמע מצחיק מול דעה אמיתית של אדם משכיל ושפוי בדעתו, למשל............יאיר לפיד? ברור שאם אישיות כזו היתה מדברת על מייקל ככה זה היה מתקבל אחרת לגמרי!!!!! כשצפיתי בזה צחקתי !!! כי זה מצחיק!!!

למעלה