עזרתכם בבקשה

פרנקלית

New member
עזרתכם בבקשה

נתנו לי לארגן מטעם העבודה מסיבת פרידה לעובד מכל המחלקה. אנחנו בערך 20 איש + בני זוג = כ 40 איש. טווח המחירים לאדם 100-150 ש"ח. מחפשת מקום בתל אביב רבתי, איכותי ומרשים. רצוי עם מקום לכולנו ... חשוב שהמקום יהיה מאוד איכותי, עם מגוון אוכל בכדי שכולם יזכרו את הערב (ואותי ..) לטובה. אשמח לשמוע רעיונות.

אלוהה פרנקלית,

אז ככה, אם זה היה תלוי בי- הייתי הולך על משהו שסביר שיש לגביו סולידריות בסיסית כלומר- בשר!! הרי את לא רוצה לקחת את העדר למקום אנין ומיוחד שבו כל אחד/ת יתחיל עם הגחמות והשטויות שלו.מה גם שמקומות אנינים נוטים שלא לעשות אירועים המוניים ולכן, עצתי- "דיקסי" בבית קליפורניה בת"א.מסעדה מרווחת וטובה שתתן לך תמורה נאה למחיר 150 ש"ח לאדם.התקשרי ודברי איתם.הם כבר יישמחו לסגור איתך דיל של ראשונות כיד המלך+מגוון עיקריות+קינוחים+יין+שתייה חופשית. יהיה פגזי!!...
אל תשכחי לדווח.

25אירית

New member
ת"א רבתי זה גם הרצליה?

אם כן, ממליצה לך מאוד על פרידה במרינה. להלן הנימוקים: 1. גישה נוחה והמון חניה. 2. אוכל מעולה. גם בשרים וגם דגים. 3. "מסריח" מיוקרה ופוזה
4. יש להם חדר ארועים פרטיים גדול (מתאים ל-40 איש) ויפהפה. וכמה עצות כלליות (ארגנתי כמה ארועים כאלו בעבר): אני מואד מאוד ממליצה לך לסגור דיל עם המסעדה ולא לתת לאנשים להזמין חופשי כי אז תאבדי שליטה על התקציב. אני משוכנעת שהם יסגרו איתך דיל משתלם בעיקר אם "יריחו" לקוחה חוזרת (או בעברית, יש לפמפם כמה פעמים במהלך הסגירה משפטים כמו "אנחנו עושים המון ארועים כאלו" "יש לנו בעוד 3 שבועות ארוע לעוד 100 איש" וכו´..) דבר נוסף, מאוד מאוד חשוב לברר שאף אחד לא מקפיד על כשרות, לפעמים אנחנו נוטים לחשוב שאנחנו מכירים את כולם אבל לכי תדעי אם אישתו של מוישה או בעלה של ריקי לא שומרים כשרות. בהצלחה.

meravbr

New member
3 מקומות עם חדרים פרטיים

עולים לי בראש ששווה לברר בהם: רפאל - מעולה! ננה בר בנווה צדק (יש להם תפריט מגוון ומעניין ולא התאכזבנו שם) תמוז

פרנקלית

New member
תודה, תודה

נראה לי שהכיוון חייב להיות אוכל כשר. הרצליה נשמע לי טווח מרחק סביר. אשמח לשמוע עוד הרבה רעיונות.

Amoureuse

New member
אם זה כשר

אז המבחר מצטמצם ביותר. בנוסף נראה לי חשוב שתהיה חניה נוחה באיזור, כי את מביאה הרבה אנשים. מסעדות של בתי מלון יכולות להיות פתרון מצוין. אכלתי לפני שנים בפסיפיק צ´יינה גריל והיה טוב. גם ברונו יכולה להיות פתרון לא רע (בהנחה שיתנו לך דיל סטייל העסקית אז המחיר סביר). אני מצטרפת להמלצה לסגור דיל עם מחיר קבוע ומבחר של כמה ראשונות / עיקריות / קינוחים, גם כדי להשאר בתקציב, גם לקצר את משך הבחירה (40 איש זה הרבה זמן), וגם תקבלי בד"כ כמה צ´ופרים כמו אפריטיף נחמד בהתחלה או משהו כזה. רעיון אחרון הוא קייטרינג אם יש בית מארח. נראה לי שיש הרבה יותר קייטרינגים כשרים באיכות טובה מאשר מסעדות כשרות ברמה כזו.

25אירית

New member
אני חיפשתי קייטרינג כשר ו...../images/Emo10.gif

לא מצאתי. שוב במסגרת איזו הרמת כוסית לכבוד חתימה על פרויקט גדול רצינו לארגן ארוחת צהריים חגיגית. לא מצאתי שום קייטרינג טוב שיבוא וירים ארוע כזה. הקייטרינגים הכשרים הם בדרך כלל גדולים מאוד ולא באים לארועים מצומצמים. אבל אולי לך יהיה יותר מזל...

Amoureuse

New member
מודה שלא בדקתי

רק קראתי המון כתבות לאחרונה בעיתונים על מסעדנים שפתחו קייטרינג בשביל לשרוד ב"מצב". למשל הייתי בקימל (כפי שהמלצתי פה לפני שבוע) וראיתי על הכרטיס ביקור שהם פתחו קייטרינג כשר - למרות שהמסעדה לא. אבל אולי גם הם באים רק בשביל ארוע גדול. סליחה אם לא הצלחתי לתרום כלום, אני לא מבינה גדולה בכשר...

פרנקלית

New member
לה רלה ג´פה - יפו

מה דעתכם ? הם פיקססו לי תפריט שנראה סביר . מישהו מכיר ?

למעלה