עזרתכם בבקשה!!

ריני123

New member
עזרתכם בבקשה!!

לאמא שלי גילו סרטן במעי הגס. לפני 3 שנים וחצי היה לה סרטן שד. כנראה שאין קשר בין השניים, לא מדובר בגרורות. פשוט חוסר מזל שכזה. גם אתם חושבים?? אולי תוכלו לומר לי מה יהיה עכשיו... אני מבינה שיש צורך בניתוח, ואם אין גרורות, אז גם לא תצטרך כימו?? האם זה כך? האם למישהו יש מידע על הניתוח הזה? הוא די קשה, לא? כמה זמן אשפוז והחלמה? אולי יש פה מישהו שיוכל לספר מנסיונו, תודה!!

gafni2

New member
מציעה לך לשאול את השאלה

גם בפורום של ynet יש שם בנות שחוו את זה לדעתי אז מקווה שתקבלי שם גם עזרה להתראות

היי ריני

דבר ראשון מצטערת מאד לשמוע על מחלתה של אימך. מאחלת לה שתבריא במהרה. שנית - אין פה אף אדם שיכול לענות בצורה מקצועית על שאלותייך, וגם אם היה - מן הסתם היו צריכים עוד פרטים על הדיאגנוזה שלה. לכן אני מציעה לך להמתין לתשובות הרופאים ולא להתעסק בספקולציות - כן או לא ניתוח, כן או לא כימו וכן הלאה. זה יבלבל ויכניס אותך ללחץ מיותר, לעניות דעתי. באופן כללי אני רק יכולה לומר שיש כל כך הרבה סוגים של סרטן, וכל אחד שונה מהשני במידת האגרסיביות וכולי, לכן אי אפשר לקבוע שחור או לבן לגבי דרכי הטיפול - זה מאד אינדיבידואלי ומותאם אישית לכל חולה. לעיתים כשאין גרורות לא נותנים כימו, ואילו במקרים אחרים בכל זאת ממליצים לתת כימו - שוב תלוי בסוג המחלה ובהמון פרטים נוספים, ולכן אני מציעה שוב להמתין לתשובות הרופאים על מנת לשמור על פוקוס. הרבה בריאות לאמך, לך ולמשפחתך. ------------------------------

למעלה