עזרתכם בבקשה...

Blue Rose

New member
עזרתכם בבקשה...

המפעל בו אני עובדת מתחיל פרויקט של תרומה לקהילה. נבחר מוקד התרומה, מועדונית. ונבחרו אנשים לנהל את כל ענין ההתנדבות, ונבחרתי אני עצמי לצוות הפירסום (במפעל של 450 אנשים- גם דבר כזה צריך פרסום). צוות הפירסום בחר לעשות סרטון קצר על המועדונית- שכמעט יצא לפועל, אך נתקע (יומיים לפני תחילת הצילום) בבעיית חיסיון- אסור להראות את פני הילדים. עם מכשול כזה- הסרטון לא יצא אפקטיבי ולכן הרעיון נפסל. אני מחפשת דרכים _חלופיות_ לפרסם את ילדי המועדונית והמצוקה שלהם לאנשי המפעל. חשוב לצוות שההתנדבות תעשה עם אמונה שאפשר לעזור לילדים אלו, ולא שהם ילדים בלי עתיד. אז אנו _לא_ רוצים להראות כמה הם מסכנים (הורים נרקומנים, התעללות, סיפורים עצובים), רק מה שהם צריכים. חשבתי על סגנון של מודעות A4 במפעל, או להקדיש כמה ימים את הקפיטריה ולמלא תמונות וטקסט מתאים וכו' משהו בסגנון - "יש ילדים שצריכים משפחה- נצרף אותם למשפחת _______ (שם המפעל) " מה דעתכם? אשמח לרעיונות נוספים (ופרקטיים- עדיין אין לנו תקציב לענין) ענין התרומה לקהילה מאוד חשוב למפעל, ולי אישית, ואני אודה לכם מקרב לב על כל עזרה. רוזי!

Blue Rose

New member
מ-ק-פ-י-צ-ה

כי עם כל ההתלהבות שהיתה אתמול- אולי לא שמתם לב... שוב מבקשת את עזרתכם. תודה! רוזי!

shiri33

New member
ציורים של ילדים

ציירו ילד תנו לו שם דמיוני ,נגיד יותם ושהילד יחזיק פרח ביד ותעשו שלטים למפעל שכתוב עליהם יותם אומר לכם תודה !! או ציור של הרבה ילדים שיהיה כתוב ילדי המועדונית אומרים לכם תודה

Blue Rose

New member
אני אומרת תודה...

אבל זה לא קצת מוקדם לתודה? עוד לא עשינו כמעט כלום... אבל אני מבינה את הרעיון, ומוסיפה לרשימת ההצעות לצוות... תודה... יש עוד רעיונות? רוזי!

drorvar

New member
פרסומת

במקום לצלם את הילדים צלמו את הוריהם,ראינו אותם מדברים עד כמה זה חשוב להם ואיזה בעיות זה פותר להם,ראייונ את העוסית מהמועצה מספרת על קשיי התקציב ואיך פרויקט כזה עזר לה צלמו צילומים בקהילה של ילדים משוטטים ומולם צילומים של ילדים יושבם בכיתה ומשחקים מרחוק כך שלא יראו את פניהם אבל יחושו את האוירה בהצלחה

למעלה