דרוש לי מתכון מוצלח לג'חנון מדפי-אורז ,להכנת 20 יחידות ג'חנון. אודה למשיבים.
ו ויוי 25 Well-known member 8/8/21 #1 דרוש לי מתכון מוצלח לג'חנון מדפי-אורז ,להכנת 20 יחידות ג'חנון. אודה למשיבים.
ד דקל נור* Well-known member 8/8/21 #2 נכתב ע"י ויוי 25: דרוש לי מתכון מוצלח לג'חנון מדפי-אורז ,להכנת 20 יחידות ג'חנון. אודה למשיבים. לחץ כדי להרחיב... ממי שאבת את רעיון העיוועים הזה?
נכתב ע"י ויוי 25: דרוש לי מתכון מוצלח לג'חנון מדפי-אורז ,להכנת 20 יחידות ג'חנון. אודה למשיבים. לחץ כדי להרחיב... ממי שאבת את רעיון העיוועים הזה?
M mיטלמן Well-known member 10/8/21 #5 נכתב ע"י ויוי 25: דרוש לי מתכון מוצלח לג'חנון מדפי-אורז ,להכנת 20 יחידות ג'חנון. אודה למשיבים. לחץ כדי להרחיב... לא ניסיתי, מתכון: ג'חנון דפי אורז מתכון לג'חנון מדפי אורז. אחרי הבורקס והמלאווח - הנה מגיע תורו של הג'חנון, מחמל נפשנו, לקבל גרסה נטולת גלוטן מדפי אורז. אל דאגה, גם המרגרינה נשארת בחוץ mobile.mako.co.il
נכתב ע"י ויוי 25: דרוש לי מתכון מוצלח לג'חנון מדפי-אורז ,להכנת 20 יחידות ג'חנון. אודה למשיבים. לחץ כדי להרחיב... לא ניסיתי, מתכון: ג'חנון דפי אורז מתכון לג'חנון מדפי אורז. אחרי הבורקס והמלאווח - הנה מגיע תורו של הג'חנון, מחמל נפשנו, לקבל גרסה נטולת גלוטן מדפי אורז. אל דאגה, גם המרגרינה נשארת בחוץ mobile.mako.co.il
א אילה183 New member 9/8/21 #4 לא ג'חנון אבל אולי יעזור- מלאווח מדפי אורז לערבב בקערה: ביצה אחת כוס מים כפית סילאן מלח ופלפל שחור בכל פעם לטבול בבלילה 3 דפי אורז ביחד. לטבול משני הצדדים ולהניח מיד במחבת חמה להפוך אחרי חצי דקה או כשמשחים ניתן לאכול עם ביצה קשה ועגבניות מרוסקות מתובלות (הבלילה מתאימה ל3 נגלות של מלאווחים, זאת אומרת ל-9 דפי אורז)
לא ג'חנון אבל אולי יעזור- מלאווח מדפי אורז לערבב בקערה: ביצה אחת כוס מים כפית סילאן מלח ופלפל שחור בכל פעם לטבול בבלילה 3 דפי אורז ביחד. לטבול משני הצדדים ולהניח מיד במחבת חמה להפוך אחרי חצי דקה או כשמשחים ניתן לאכול עם ביצה קשה ועגבניות מרוסקות מתובלות (הבלילה מתאימה ל3 נגלות של מלאווחים, זאת אומרת ל-9 דפי אורז)
ו ויוי 25 Well-known member 11/8/21 #6 תודה לכול המשיבים הנחמדים .(בכול אופן היה חשוב לי מתכון שכבר נוסה, ולא רק קישור למתכון שטעמו לא ידוע.) תודה על התגובות ויום טוב.
תודה לכול המשיבים הנחמדים .(בכול אופן היה חשוב לי מתכון שכבר נוסה, ולא רק קישור למתכון שטעמו לא ידוע.) תודה על התגובות ויום טוב.