בגדול כל מתכון לעוגיה שיש לך
את מחליפה את הקמח בקמח נטול גלוטן שאפשר לקנות בסופר. לא הכי בריא ביקום, אבל עוגיות זה לא מזון בריאות.
אם בא לך טיפה יותר בריא יש קמח תירס שהוא חסר טעם וקמח אורז שיש לו מעט טעם של אורז, אבל אם הטעם של העוגיות חזק [חמאת בוטנים או שוקולד או משהו כזה] אז לא מרגישים בו, ויש קמח תפוחי אדמה שאין לו טעם. את מוסיפה 2/3 מהקמח במתכון מקמח תירס/אורז ושליש מקורנפלור [לא, זה לא כמו קמח תירס
] או קמח תפוחי אדמה. יוצא נהדר.