עזרתכם דרושה במהרה

Zeos_30

New member
עזרתכם דרושה במהרה../images/Emo70.gif

שלום חברים, בעוד כשבוע אני נוסע בשעה טובה לאיי סיישל, מקום מדהים לכל הדעות. אני חייב!!! לקחת מצלמה טובה וזו בדיוק הבעיה, אין לי! אנא ייעצו איזו כדאי לקנות והיכן בהתחשב בכמה דברים: * לא כדאי דיגיטלית כי לא יהיה לי לאן "לשפוך" את התמונות. * מחיר * קלה לתפעול מכיוון שאין אני מבין דבר וחצי דבר בצילום. * מכרז לא כל כך בא בחשבון מכיוון שאני כבר לא פה עוד שבוע ועם כל חול המועד שכמעט כל המדינה בחופש יש סבירות מאד נמוכה שהמוצר יגיע בזמן... המון תודה מראש לכל מי שיכול לעזור ולכוון אותי. שחר

Zeos_30

New member
וואאאוווו, אתם מהירים!

חשבתי על סכום של עד 1000 ש"ח כמובן בתנאי שיש משהו סביר פלוס בסביבות המחירים הללו, אם אין משהו סביר אצטרך לעלות בלית ברירה במחיר אבל 1500 ש"ח זה המקסימום שאני מוכן להשקיע. בואו לא נשכח שבקבוק מים מינרליים בסיישל עולה משהו בסביבות 15 ש"ח... תודה על ההיענות. שחר.

אם אתה מחפש משהו טוב ולטווח ארוך

אז אני ממליץ על מצלמת רפלקס עם 2 עדשות. כיום , בגלל שהמצלמות הדיגיטליות נכנסו כל כך חזק , מצלמות רפלקס (זו מצלמה שניתן להחליף לה את העדשה) זולות מאוד. קיט של מצלמה בינונית עולה בין 1500 ל-2000 ש"ח. קיט כזה כולל בדרך כלל: גוף מצלמה עדשה 28-80 עדשה 70-140 ( או יותר) ותיק. כדאי להתעניין בחנויות הצילום הגדולות . אמיר

למעלה