עזרתכם לגבי שמן דגים -אומגה 3 אנא קראו

taltula1976

New member
עזרתכם לגבי שמן דגים -אומגה 3 אנא קראו../images/Emo206.gif

לכולם שלום קניתי לאיתי את השמן דגים של JACKOBS מכאן מהאתר. כיוון שאמרו לי לאחר הרבה התייעצויות שלא כל שמן דגים - אומגה 3 מתאים לילדי PDD בנוסף לאור העובדה שבני בן השנתיים לא יכניס לפה קפסולות והוא בעייתי עפ כם הנושא הזה חיפשתי שמן דגים שבא בנוזל וזה מה שמצאתי. הבעיה הגדולה היא שבני כל הזמן משלשל בלי הפסקה מאז שהתחלתי לתת לו את השמן דגים הזה אולי הריכוז שם גבוה מדיי מה לעשות? אני מאוד רוצה שהוא יקבל אומגה 3 אבל שמותאמת לילדי PDD וגם באה בנוזל. תודה

שאלות והצעות

קודם כול להפסיק ולראות אם הילד מפסיק לשלשל, כדי לוודא שהשילשול אכן קשור לשמן דגים ולא למשהו אחר. כשיש תגובות שליליות לכל תוסף - פרט ל-DIE OFF צפוי - זה מה שאנחנו עושים: חוזרים לנקודת המוצא. שנית: אילו מרכיבים יש במוצר בנוסף לשמן? האם יש למשל טעם/ריח הדרים? כמה את נותנת? האם כל הכמות ניתנת בבת אחת? האם התחלת בכמות קטנה ועלית בהדרגה? אם כן, מתי התחיל השילשול - מייד או אחרי שעלית לכמות מסויימת? מתי את נותנת את השמן? האם את נותנת אותו יחד עם אכילת משהו שומני? האם מישהו נוסף מהמשתתפים ראה תופעה דומה לאחרונה? האם את מקפידה לשמור את השמן במקרר לאחר פתיחת הבקבוק? (במיוחד עכשיו, כשמזג האוויר מתחיל להיות חם) האם השתנה לאחרונה משהו אחר במשטר התוספים/הדייאטה/הסביבה של הילד, בנוסף לשמן? (תמיד יש משהו כזה, לא תמיד זה קשור אבל שווה לחשוב גם בכיוון הזה). אפשרויות שאני יכולה לחשוב עליהן, בהנחה שהשילשול הוא בגלל השמן: השמן לא תקין הילד אלרגי למשהו במוצר הילד מקבל יותר מדיי בבת אחת הילד לא מקבל את השמן יחד עם שומן באוכל ולכן השמן לא נספג בטח יש עוד אפשרויות. אולי מישהו אחר בפורום, כמו גיא בן צבי, יוכל לחשוב עליהן. קיימים עוד מוצרים בשוק של שמן ולא כמוסות, כמו המוצר RX OMEGA X FACTORS שניתן להשיג על IHERB.COM (ושגיא ממליץ עליו).אם לא תצליחי לתת את המוצר הנוכחי אולי שווה לך להזמין בקבוק אחד ולנסות בתקווה שזה יילך טוב יותר. הרבה פעמים הילדים שלנו מגיבים טוב דווקא למוצר מסויים ולא לאחר, ולא תמיד אנחנו מאתרים את הסיבה המדוייקת.

razgalili

New member
תורידי את המינון למינימום

ותעלי אותו בהדרגה. היכולת של הגוף לקלוט שמן יכולה להיות מוגבלת ואז מה שלא נקלט יוצא החוצה וגורם לשלשול.

taltula1976

New member
נתתי לו פחות מחצי כפית

והוא שלשל מייד וגם בדקתי שוב ושוב והוא משלשל הפסקתי והשלשול נעלם כנראה המוצר מקולקל מכיוון שהגיע בדואר זה שמן דגים של JACOBS מכאן מהאתר והוא בריח של הדרים כנראה לא מתאים לאיתי מבחינת הכמויות שלו. הילד בן שנתיים שוקל 15 קילו אין סיבה שחצי כפית תגרום לו שלשולים לדעתי איזה שמן דגים אומגה 3 מומלץ בנוזל??? תודה

עניתי לך כבר לעיל לגבי מוצר מומלץ

רק שתצטרכי לרכוש ולייבא אותו בעצמך. הוספתי להלן רשימה של מוצרים מומלצים וטרחתי וצירפתי קישור לכל אחד מהם, וכמובן זה נמחק בזכות תפוז. אני כותבת שוב את הרשימה בלי הקישורים: Rx Omega 3 Factors by Natural Factors - לאתר IHERB.COM יש מחיר טוב The Very Finest Fish Oil by Carlson Omega 3 oil by Nordic Naturals את יכולה למצוא עוד מוצרים במאמר של המחפש בנרות במאמרי הפורום. שימי לב שבכולם יש תוספת של טעם הדרים, וייתכן שזה לא טוב לבן שלך. עוד שאלה - מה רע בכמוסות? הן מקלות על המדידה, הן נקיות מתוספי טעם, הן עמידות יותר לתלאות מזג האוויר, ואפשר פשוט לפתוח אותן בעזרת סכין או מספריים או לשים בנוזל פושר (בטמפרטורת הגוף) כדי שיימסו ותוכנן יתערבב בו. האם ניסית? כדאי לך.

אז הקישורים כן צורפו בסוף

אה, המערכת הזו מצליחה להפתיע אותי בכל פעם מחדש...

למעלה