עזרתכם להזמנת פונקציונר בעניין פוסט

עזרתכם להזמנת פונקציונר בעניין פוסט../images/Emo88.gif

בהמשך לשאלות שעולות כאן שוב ושוב בעניין פוסט חשבתי שכדאי לנו לזמן מישהו מראשי האוני'/או הפקולטות שיודע איך הדברים נעשים באמת. התחלתי בירור קצר, אבל כמו שראינו כאן בפורום ובעיקר כמו שראיתי בשאלות שלי לגורמים רלוונטיים - הפערים די גדולים בין תחום לתחום.
ומאחר שמאז פתיחת הפורום כבר עברו (כמעט) שלושה חודשים (עוד מעט יומולדת
) והצטרפו רבים אחרים - החלטתי לפתוח כאן שרשור חדש...
אנא כתבו באיזה תחומים תרצו לעשות פוסט, וכמה זמן נשאר לסיום הדוקטורט. כך נוכל להזמין אנשים רלוונטיים לפי סדר קדימויות של סיום דוקטורטים...
(לא חייבים לכתוב כמובן תחומים ועניינים ספציפיים. שם חוג/פקולטה ושם אוניברסיטה יספיקו). תודה על שיתוף הפעולה

mummy

New member
נראה לי שאת מכניסה את עצמך לצרות ../images/Emo13.gif

אם יש לך מישהו או מישהי שמסכימים להתארח בענין אז שיבואו, מי שזה יהיה רלוונטי לו כבר ירים את הראש ומי שלא בטוח גם ילמד מזה משהו. נראה לי שאפשר להתחיל ממשהו שיהיה יותר ברמה הכללית, של תהליכים ונהלים וציפיות וסיפורים ברמת פירוט כזו או אחרת בהתאם לרצון של כל אחד ואחת להחשף כאן. זה לא חייב להיות מותאם לפרופיל הספציפי של הגולשים כאן בנקודת הזמן הזו. זו כמובן רק דעתי האישית הבלתי מחייבת לחלוטין

אסביר אפוא מה גרם לי להגדרותיי

את צודקת, שבטוח שכל אחד יוכל לצאת נשכר מכל דבר, אבל - יש דברים כל כך שונים בין התחומים, וכל מה שידבר על (למשל) מתמטיקה ומדעים מדויקים - לא יהיה תקף כלל למדעי הרוח, למשל, ואם אלה שדווקא מסיימים במדעי הרוח הם אלה שהכי רלוונטי להם כרגע פוסט - ... האירוח הזה כאילו לא עשה כלום למענם. כבר ראינו כאן מתגובות של כולנו לעניינים שונים שעולים כאן מעת לעת וכל העת, שיש הבדלים מהותיים בין התחומים הן בדרישות והן בהתנהלות שלהם. לכן אני מעדיפה כרגע לפחות בנושא הזה, שנראה לי שמידת הדיוק והמכוּונות של העונים היא בעלת משקל מכריע, להיות יותר מכוונת עניין. אם כולם יחשבו כמוך, או אם לא תהיה תגובה, אכן אסתפק במישהו שמכיר, בגדול, את הדברים, אבל אני חושבת שאז באמת כולנו נזכה ל"קצת מכל דבר" אבל לא ממש ל"משהו" ... עדיין - פתוחה לגמרי לדיעות ולהשגות של כולם.

הייתי מחפשת 3 אנשים - מישהו ממדעי החברה, הרוח

ומהמדעים. אולי לנסות לעניין את ראשי הפקולטות או משהו כזה?

tenshem

New member
יופי של רעיון

אני אשמח לדעת על פוסטים במדעי הרוח (פילוסופיה). האם כדאי להגיש למלגות לפוסט לפני שמסיימים את הדוקטורט (שני וחצי לפני). האם מלגה חיצונית לפוסט ניתנת לפני שאתה מחליט לאן ללכת? האם מלגה חיצונית פוטרת אותך בדרך כלל מללמד במקום שבו אתה עושה פוסט? ...

ayulli

New member
אני גם חושבת שהשונות היא בעיה רצינית כאן

אלא אם כן הכוונה היא מלכתחילה לקבל מושג מאוד לא מייצג (שזה גם בסדר). בהיבט הזה נראה לי מעניין לדבר עם אנשים שיושבים בוועדות קבלה, למשל, ופחות עם "קודקודים". לגבי התחום שלי: מדע המדינה ומדיניות ציבורית, ובאופן ספציפי קצת יותר - תיאוריה פוליטית ומדיניות לשונית (באוקספורד, עד כמה שזה משנה).

ayulli

New member
בערך - עשיתי מסלול ישיר לדוקטורט

ואז עברתי לאוקספורד. (שלום שלום, ונעים מאוד. אני יעל. האם יכול להיות שאנחנו מכירות?)

למעלה