עזרתכם נחוצה: בחירת חדכ"ש...

vip 12

New member
עזרתכם נחוצה: בחירת חדכ"ש...

שלומות לתושבים המופלאים, למרות שכבר אינני (כותב) אני עודני (קורא). סיימתי ב GO ACTIVE ראשון לפני כשנה...מאז לא דיוושתי (רק בשטח)...וגם לא התאמנתי. 2 אפשרויות עומדות לנגד עיניי כרגע: GREAT SHAPE רחובות \ גדרה... ברחובות - הבנתי שאיתי ד. + דויד ג. - הם בין המדריכים, הסניף הוא בטח הקניון... בגדרה - לא הייתי, אך חבר שלי מתאמן שם ולוחץ שאגיע. אשמח לשמוע חו"ד ממי שמתאמן\ת באחד מהמקומות. שתהיה שבת מעולה, אלעד

Tami661

New member
רגע... והם לא מאפשרים 'ניידות' בין הסניפים?

או איזה שבוע/שבועיים נסיון? אם הם כאלו קשוחים... תחשוב פעמיים

vip 12

New member
אז ככה....

תמיל'ה תודה על ההתייחסות: ראשית - לא ירדתי לעומקה של התניידות - אבל יש לי היסד להאמין שאכן זה אפשרי. אבל זו לא הבעיה - כשאני בספינינג אני רוצה סביבי אטרף..באמת (אולי זה קצת אגואיסטי)...אני רוצה את השעה\שעתיים של אופיר ב ONE... כשהתאמנתי ב GO הרגשתי שאני ב"עד 120" (בלי להעליב חלילה...אבל זה לא כייף לדווש כשחבריי אנגיה סביבך...לפחות באימונים בהם הייתי). כך שציפיתי לתגובתם של מאמנים אשר יודעים מי הקהל באימונים, המלצה על ימים "חזקים"...שהשעון יראה 850/900 כמו פעם בזמנים הטובים... שיהיה שבוע נפלא, אלעד

etaym1

New member
ONE בראשון.

או הולמס ראשל"צ, לדעתי הרבה יותר טובים מGO אומנם פחות חדישים באופני הספינינג והציוד אבל עולים עליו בכמה רמות.

yovk

New member
תבוא לגדרה,

רוני, דיויד טליה ורביד, אחלה מדריכים, יש קבוצת מדוושים קבועה ואנרגטית. בקיצור תבוא יהיה סבבה. (בתנאי שהנהלת גרייט שייפ (אלינור) יפסיקו לבטל שיעורים)

balkanyi

New member
איזה קטע שאתה עדיין כאן

תבוא לVIM נעשה לך פגישת הכרות עם ספינינג שלא נראה כמותו בארץ לפחות

vip 12

New member
תודה למגיבים...

etaym1 - נראה לי שפיספסת, אני מתלבט בין חדכ"ש ברחובות לגדרה (ציינתי עובדות על החדכ"ש בראשל"צ). yovk - יצרת עניין ובאותו רגע גם הורדת... ואתה..."איזה קטע שאני עדיין כאן?" - מה אני טירנוזאורוס רקס, הייתי אמור להיכחד ? ודי, אני עם נסיעות למרחקים סיימתי... ג"ג צפוני שלי זה רחובות, ג"ג דרומי זה גדרה - 5 דק. נסיעה על קטנוע בכל כיוון. שיהיה שבוע מעולה (ויאללה מכבי). אלעד

etaym1

New member
הולמס רחובות :)

נמצא באיזור שהגדרת, ציוד מעולה, ומגוון של מדריכים . שווה לבדוק. מקווה שעזרתי

למעלה