עזרתכן בבקשה- מוניטור לצירים בבית

mika06

New member
עזרתכן בבקשה- מוניטור לצירים בבית

הי בנות, אני בשמירת הריון כבר 5 שבועות (משבוע 21...) בגלל צירים מוקדמים.
הספקתי כבר להיות באשפוז זוועתי וכעת אני שוב בבית. לצערי היכולת שלי לנטר את הצירים לבד נחלשה... כנראה שהגוף שלי הסתגל כבר להרגשה ואני ממש חוששת לפספס את הרכבת ולא להגיע בזמן למיון. אני מטופלת בפרסולט במינון המקסימלי, שלא כ"כ מועיל לי, וכשיש צירים תכופים נותנים לי בבי"ח זריקת טרבוטלין שעוזרת, אך לא לאורך זמן... זוהי תקופה קריטית כעת (התחלתי היום שבוע 26). הבנתי שיש אפשרות להשכיר או להשאיל מוניטור לצירים (טוקו) לבית. פניתי ליד שרה ולעזר מציון ואין להם מכשיר כזה. לעומת זאת לעזרה למרפא היה אחד והוא מושאל...
למשהי יש ניסיון עם זה? או רעיון לאן כדאי לפנות ??? תודה, מיקה.

mika06

New member
מעדכנת לגבי הממצאים- מוניטור לצירים

הי בנות, ראשית תודה לכל מי שענתה לי בפורומים השונים. למען מי שתצטרך בעתיד (בתקווה שאף אחת לא תצטרך...) להלן ממצאי הסקרים שביצעתי בנושא: בכל האגודות והעמותות הקיימות שמשאילות ציוד רפואי, לא קיים מוניטור (טוקו) לצירים. למעט, "עזרה למרפא"- שם יש מכשיר אחד. (לצערי לא היה רלוונטי עבורי משום שהוא כבר מושאל). ישנה חברה בשם "מכון מוניטור"- (תודה מיוחדת ללירי על שגילתה לי על כך) ממנה ניתן להשכיר מוניטור לצירים לשימוש ביתי בהתוויה של המלצה רפואית (כתובה). העלות- 250 ש"ח לשבוע. הבנתי שיש הסדרים עם קופ"ח למימון חלקי. הכתובת: רח' חזון איש 19, בית הרופאים, בני ברק. הטלפון: 03-5799940, 03-5700680. בתקווה שאף אחת לא תצטרך... מיקה.

../images/Emo51.gif על המידע ומוסיפה

שיש חילוקי דעות בין הרופאים לגבי יעילות של ניטור ביתי. יש הטוענים שזה עלול לגרום לטעויות רבות לשני הכיוונים בפענוח. בנוסף, כמדומני שבבלינסון יש (או היה?) פרוייקט של ניטור ביתי. שווה לנסות גם שם.

היי לך, אין לי איך לעזור אבל גם אני

בשמירת הריון ואנחנו בדיוק באותו שבוע אני נכנסתי אתמול לשבוע 26 אני בשמירה עקב לחץ דם וחלבון מקווה שההמשך של ההריון יהיה קל תשמרי על עצמך. ומקווה שהכל ייסתדר

למעלה