עזרתכן בבקשה...

Lysc

New member
עזרתכן בבקשה...

לפני שלושה שבועות עברתי החזרה של שני מוקפאים. לפני שבוע הבטא הייתה 1700 והאחיות אמרו לי מזל טוב את בהיריון ושאני אגיע בעוד שבועיים לבדיקת דופק. קמתי הבוקר (שבוע לפני בדיקת הדופק כלומר שלושה שבועות אחרי ההחזרה) יש לי מלא (אבל מלא) דם טרי ממש מחזור מטורף עם גושי דם (סליחה על התיאור). ברור לי שאפשר להספיד. השאלה שלי אם זה קרה למישהי בשלב הזה? האם עליי להמשיך לקחת את התמיכה ( אני מקבלת קרינון פעמיים ביום ושלושה כדורי אסטרופם כל יום).

פיפי99

New member
למקרה שהייתי לא ברורה

לדעתי את צריכה לגשת למיון
לעשות אולטראסאונד, לוודא שזה אכן סופו של ההריון
ולהיות בהשגחה למקרה שהדימום יוצא מכלל שליטה

anguly

New member
את צריכה לפנות לחדר מיון

לי היו דימומים רציניים בהריון בשבוע 11 שזה קצת יותר מאוחר, והסוף היה טוב... ככה שאי אפשר לדעת בלי בדיקה מה קורה.
בכל מקרה אם ההריון עדיין תקין את צריכה לקבל תמיכה בזריקה כי תמיכה נרתיקית לא יעילה.
יתכן כמובן גם כי מדובר בהפלה....
לכן חשוב להגיע ולהבדק כדי לדעת מה קורה, ואיזה טיפול נדרש.
מקווה שיהיה טוב

Lysc

New member
אז זה מה שקרה...

שמעתי בעצתכן והלכתי למיון נשים. עשו לי שני אולטראסאונדים ולא מצאו שק הריון. בגלל השבוע (5+5) והבטא הגבוהה שהייתה בראשון שעבר הם היו צריכים לפחות לראות את השק הריון- לכן היה חשש להריון מחוץ לרחם. לקחו בדיקת בטא שאת תוצאותיה יכלו לבדוק רק רק היום. ביקשו ממני להתאשפז, חתמתי על טופס ויתור לאשפוז. הגעתי הבוקר למחלקה עשיתי בטא נוספת ואולראסאונד- רירית צנחה ל-7 (אתמול היתה 10, ולפי השבוע היא הייתה צריכה להיות 15 לפחות). בקיצור נמצא שהבטא אתמול היתה 3000 והיום ירדה 1900. מה שזה אומר שהייתה לי הפלה. אמרו לי לחזור עוד יומיים לבדיקת בטא ואולטראסאונד.
אז תודה על התמיכה אתמול, לצערי הסבב הזה נגמר.
אני מאחלת לכולכם בשורות טובות! אמן!!

anguly

New member

אני ממש מצטערת לשמוע, קיוויתי מאד לעדכון אחר.
חשוב להמשיך לעקוב לראות שהבטא מתאפסת לגמרי

למעלה