עזרתכן בבקשה.

ליריאור

New member
עזרתכן בבקשה.

קניתי בצק סוכר וצבעים. יש לי תמונה שאני רוצה להעתיק. עכשיו אני זקוקה לעזרה. אלף: מתכון לעוגה טעימה (לא חלבית) שניתן להכין ולשמור יומיים מראש. בית: האם מותר לצפות את העוגה בקרם ולמעלה להניח את בצק הסוכר? (בחנות אמרו לי שהבצק מתקלקל במקרר וכשהוא בא במגע עם רטיבות...) גימל: כשמפסלים מבצק סוכר, האם ניתן לשמור את הפסל בנפרד ואחרי הכנת העוגה לצרף לציפוי? ובכלל, כל טיפ יתקבל בברכה. תחזיקו לי אצבעות... תודה
 

t a l talim

New member
תשובות...

- ניתן- ואף רצוי לצפות את העוגה בקרם לפני הציפוי בסוכר. לא מומלץ להשתמש בקרמים לחים מידי- מוסים, קצפות וכו', אלא בסירופים, קרם חמאה, קרמי שוקולד שונים וכד'. - בהחלט ניתן לשמור את פסלוני הסוכר בנפרד מהעוגות- לאחר הייבוש ניתן להדביק אותם לעוגה בעזרת רויאל אייסינג- מעין משחה אשר מכינים מחלבון ביצה ואבקת סוכר. - אני מצרפת קישור למבחר מתכונים נהדרים שעלו בפורום אומנות בעוגות, ואם תציצי שם כרגע- ההודעה הראשונה בפורום עוסקת בדיוק בזה. בהצלחה, ומחכה לתמונה- טל צפריר
 
למעלה