עזרתכן בעיצוב סטיקרים משעשעים ליומולדת

translationgirl

New member
עזרתכן בעיצוב סטיקרים משעשעים ליומולדת

אהלן לכולן כחלק מארגוני יומולדת 60 לאמא היקרה, אנחנו מכינים סטיקרים על משקל הסטיקרים ב.. אהמ.. שיר הסטיקרים, למי שמכיר (כתבנו גם מילים חלופיות לשיר ויצא מקסים). בקשתי היא, למי שיכול(ה) ובא לה לסייע, לעצב שישה קבצי JPG עם המלל הבא: (כל משפט שרשום מטה הוא מעין פראפרזה על סטיקר אמיתי שיצא בישראל בשנים האחרונות וחלקכם בטח נתקל בו פה ושם.) 1. שושי זה הכי, אחי ! 2. כמה סויה, אפשר לבלוע? 3. יוסי יתקן, יוסי יארגן 4. טבריה זה כאן ! 5. קוראים לי שושן ואני עושה בל.. בלא.. גן! 6. שושי ויוסי מאז ולתמיד! תודה מראש לכל המסייעות והמסייעים מאיתנו הילדים המפיקים

איך זה?מה דעתך/דעתכם..

תחילה זה הפורמט שבקישת ולא כתבת מה אתה בדיוק רוצה אז התפרעתי :)

translationgirl

New member
תודה רבה

זה ממש מגניב, האמת היא שבאמת לא הסברתי, אני חשבתי יותר על משהו שיהיה דומה לסטיקר המקורי ("קרבי זה הכי אחי") - הייתי מעלה לכאן את התמונה של הסטיקר אבל אני פשוט לא מוצאת את זה באינטרנט, מוזר. בכל אופן, הרעיון הזה ממש יפה. אני יכולה להדפיס את זה, נכון? (מבחינת האיכות תמונה) לגבי השאר גם חשבתי שיהיה דומה למקורי אם כי עכשיו כשראיתי את ה"התפרעות" שלך זה לא רע בכלל
הדבר היחיד שצריך להשאר כמו המקור זה "קוראים לי שושי ואני עושה בל בלא גן!" שזה פונט בסגנון תנ"כי - אני מקווה שאני מובנת מספיק... המון תודה יום מוצלח!

translationgirl

New member
קודילידה - בעצם גילית טעות

במקום שושן ב "קוראים לי שושן ואני עושה בל בלאגן" כתבת *שושי* תוכלי לתקן את זה?

translationgirl

New member
"קודילידה" = "קוקילידה", "גילית" = "גיליתי"

העייפות מכריעה אותי, סליחה על הטעויות.

Smertonos

New member
אני חושש שאני לא יכול לעזור

אני פשוט לא מכיר את המקור ולכן קשה לי להעביר את הגרסה שלכם ברוח הגרסה המקורית.

translationgirl

New member
כמה סויה, אפשר לבלוע?

אני גם לא זוכרת את עיצוב הסטיקר המקורי "כמה רוע אפשר לבלוע" - זה היה במחאה על פיטום אווזים. מכיוון שזה ממש יצא מהקשרו העיצוב יכול להראות אחרת וזה יהיה בסדר. סטיקר עם אימג' של חלב סויה או טופו ליד המילה "סויה" יעשה את העבודה, אם יש לך זמן וחשק אני אשמח. תודה שוב על הכל.

translationgirl

New member
כן, וזה האחרון: שושי ויוסי - מאז ולתמיד!

יש כאן תמונה מהחתונה שלהם , אם יש מצב לשלב אותם \ את הפרצופים שלהם איכשהו זה יהיה מגניב

למעלה