מנסה לעזור
בכל התכניות שראיתי, כשבנו עוגות עם כל כך הרבה קומות, נעזרו במקלות עץ עגולים שתוקעים במרכז כל שכבה וגם בעוד כמה נקודות על העוגה כדי לייצב את העוגה כך שלא יקרסו הקומות. צריך לדעת בדיוק איך עושים את זה. אולי תחפשי ביו טיוב סרטונים על בניית עוגות קומות.
זה נראה לי הרבה יותר מסובך כשכל העוגות עשויות משכבות של עוגה וקרם באמצע, שיכול לנזול או להימעך בזמן ההרכבה או אחריה. אין לי מושג באיזה קרם השתמשו פה. אולי בקרם חמאה, שנחשב לקרם מאד יציב.
אם לא עשית עוגות כאלו בדיוק בעבר, לא הייתי מהמרת על הצלחה מושלמת בעוגה כזו עם כל כך הרבה קומות ושכבות בין הקומות. בד"כ מצפים את העוגות בבצק סוכר, מה שהופך אותן ליציבות יותר ולא מתפרקות, וגם אז, צריך לדעת בדיוק איך לחזק אותן כדי שיחזיקו הרבה קומות.