עזרתכן

TIFS

New member
עזרתכן

אתמול חזרתי אחרי פגישות עם צלמים לחתונה. אני זאת שמטפלת בנושא כי הוא טוען שהוא לא מבין והוא לא יראה הבדל בין צלם לצלם ובעבר היה ויכוח בנושא ופשוט ירדתי מזה הבנתי שהוא גם לא צריך לבוא לכל הפגישות ושיבוא רק בסגירה. וזה בסדר מבחינתי. אבל שחזרתי ושיטפתי אותו בהתלהבות ובמה שראיתי (לא פגישה ראשונה דרך אגב). הרגשתי חוסר עניין ואפטיות מצדו. המשכתי לספר ויותר מאוחר אמרתי לו שהגישה שלו לא לעניין. אני חוסכת ממנו את כל הפגישות והתרוצצויות (גם בדברים אחרים) לוקחת אותו רק לפגישת סגירה אבל לפחות שיהיה קשוב. יהיו עוד הרבה דברים בחיים שיעניינו אותי יותר ולהיפך ונצטרך להקשיב זה לזו. בכל אופן באיזה שהוא שלב אני שמעתי אותו אומר אם אנחנו כ"כ מתווכחים ואת לא מרוצה מרמת העניין שלי בחתונה אז עדיף להתחתן ברבנות וזהו. הוא טוען שאני הצעתי רבנות אני טוענת שהוא הציע (לא ניכנס לזה). בכל אופן אמרתי לו אם ככה אז לא הולכים לרבנות אני עושה את החתונה בשביל הכיף שבזה לא כי אני צריכה את החוק שיכריז עלינו כזוג. אם ככה בוא נחייה את ה - 50 שנה הבאות בלי רבנות בלי חתונה בלי כלום. כמובן שהוא לא מעוניין בכך ואז נכנסנו לוויכוח שטענתי שהוא צריך את החוק להגדיר עלינו כזוג ושווים אבל הוא לא מעוניין בחוק להגדיר ביננו חלוקה (ז"א הסכם ממון). הויכוח התמשך הוא בא ביציאה, אני מוכן לכתוב על דף ביננו ללא שום חתימות הסכמות בנושא ממון. השבתי שבאותו דף פשוט נכתוב אחד לשני שאנחנו מהיום בעל ואישה ונגמור אם הסיפור. בלאאאאאאגן!!!!

מיכלכהן

New member
קחי אויר..

התכנון של החתונה גורם לכ"כ הרבה מתחים ונראה לי שבדיוק נכנסתם לאחד מהם. תקראי את מה שכתבת.. הריב הזה בינכם הוא קצת טיפשי (בלי להעליב..)והרבה מיותר והוא נובע ממתח. לכולנו פה היו ריבים מפגרים לפני החתונה, אבל כשמגיעים לרגע המיוחל, הכל שווה את זה. קחי את הענינים בידיים, ותפסיקי את הריב הזה עכשיו!! אז מה אם לא מעניין אותו הצלם..אותך זה כן מעניין ויהיה לך יותר קל לבחור ככה. תאמיני לי שבסוף תמצאו גם את מה שאותו מעניין. תנסי לומר לו בצורה רגועה שהיית יותר שמחה אם הוא היה עוזר לך, אם זה ממש חשוב שהוא יצטרף.. לגבי הצורה של החתונה..ממה שאת כותבת נראה לי שאת כן רוצה את ההפקה.. ונראה לי שנכנסתם לויכוח מיותר על פרנציפים ולא ממש על מהות. בקיצור, תנסי להירגע..זה הכי חשוב!

אלפית

New member
וואלה, אנחנו מתואמות ../images/Emo13.gif

לא? רק שאני בחרתי להגיב דווקא על ההודעה השניה ...

למעלה