שבוע טוב גיא,
אתה צודק, אבל טועה, ואסביר. הפורום הזה איננו ארגון, אלא בסך הכל מקום מפגש למי שרוצה להכנס לכאן. אי אפשר "להביא" לכאן אנשים, מומחים או עובדים סוציאליים. אם הם ירצו, יכנסו. אם לא, לא. אולי בעתיד, כשיהיו כאן יותר משתתפים, אפשר יהיה להזמין מישהו לשרשור שאלות ותשובות. כרגע הפורום קטן מידי. לבקשתך לפני כמה שבועות - דווקא ניסיתי לבדוק אצל האחים גיטלר בב"ב, ואין להם משהו כזה. ניסיתי לבדוק עוד שני בתי מסחר בירושלים, ולא ידעו. אני מברר ממש בימים אלו בארה"ב, האם ניתן למצוא סידור ומחזור לכבדי ראיה. אני משוכנע שבסוף אמצא משהו. לא עדכנתי אותך עדיין בכל זה, כי לא היו תוצאות לחיפוש. אני מתנצל, במחשבה אחורה היה נכון לעדכן אותך גם על עצם החיפוש. לגבי רועי - הוא העלה את השאלה הזו כבר כמה פעמים, וקיבל תשובות שונות. אני משוכנע שבסוף יצליח למצוא מה שהוא צריך. אל תתייאש, הפורום קיים זמן קצר יחסית, והוא גדל מאוד לאט, אבל גדל. אני מקווה שיום יבוא וכבדי ראיה ועיוורים ידעו שהוא קיים, והתנועה כאן תהיה ערה הרבה יותר. בינתיים, זה מה שיש וצריך להפיק מזה את המקסימום. ואגב, אם יש לך רעיונות לשיפור התועלת שהפורום מציע לציבור, או לדרכים איך אפשר להביא לכאן יותר כבדי ראיה ועיוורים שיפיקו תועלת - אני הראשון שאשמח לשמוע כל רעיון, אפילו בדל רעיון. שיהיה שבוע טוב!