עזרת הפורום

roi251

New member
עזרת הפורום

הי מה נשמע? מתחיל קורס של תמיכה טכנית ביום שני האם יש כאן מישה ושהוא תומך טכני יכול לתת טיפים? הציוד שצריך לשבת מול מחשב הוא מסך 19 ותאורה ביטוח לאומי לא נותן לי לצייוד למי אפשר לפנות? תודה להתראות

orguy

New member
בעיה בפורום.....

בס"ד אני מרגיש שיש פה פספוס אדיר, אין פה מענה לשאלות רציניות כמו זאת לדוגמא שהוא מתחיל לעבוד וזקוק לעזרה כדי לראות יותר בגדול אבל אף אחד לא יכול לתת מענה שיוכל לעזור לו בעבודה. אני חיפשתי גם ספרי קודש לפניי כמה שבועות ורשמתי פה בקשה לספרי קודש גדולים, ולא קיבלתי אפילו מענה, והנה פה, כבר פעם שנייה אני לא יודע אם היו פה עוד פעמים, אני מידיי פעם מציץ ולדעתי אפשר להביא איש מקצוע רציני שמבין בנושא, עובד סוציאלי שינהל ושיש לו את העזרים כדי לעזור לציבור הלקוי ראיה והעיוור... מישהו שיכול לחפש את המענה הראוי, כל הכבוד לאבא של נעם שאכפת לו מאתנו ואני אומר את זה בשיא הרצינות אבל צריך למצוא מענה שבאמת יעזור לנו להגיע למבוקשינו, קצת עזרה. תודה רבה, שבת שלום ומבורך

amitk80

New member
האמת

שאני לא יודע איפה ניתן למצוא כאלו ספרים. נראה לי שיש משהו כזה באינטרנט (שזה מוגדל). ניסית לבדוק באינטרנט? ? בקשר לשאלתך רועי, ניסית לברר כמה זה עולה ללא העזרה של ביטוח לאומי? ניסית לבדוק האם אפשר להשאיל את זה דרך האגודה למען העיוור בתל אביב? בחיפה אני יודע על אופציה של השאלת עזרי ראיה.

שבוע טוב גיא,

אתה צודק, אבל טועה, ואסביר. הפורום הזה איננו ארגון, אלא בסך הכל מקום מפגש למי שרוצה להכנס לכאן. אי אפשר "להביא" לכאן אנשים, מומחים או עובדים סוציאליים. אם הם ירצו, יכנסו. אם לא, לא. אולי בעתיד, כשיהיו כאן יותר משתתפים, אפשר יהיה להזמין מישהו לשרשור שאלות ותשובות. כרגע הפורום קטן מידי. לבקשתך לפני כמה שבועות - דווקא ניסיתי לבדוק אצל האחים גיטלר בב"ב, ואין להם משהו כזה. ניסיתי לבדוק עוד שני בתי מסחר בירושלים, ולא ידעו. אני מברר ממש בימים אלו בארה"ב, האם ניתן למצוא סידור ומחזור לכבדי ראיה. אני משוכנע שבסוף אמצא משהו. לא עדכנתי אותך עדיין בכל זה, כי לא היו תוצאות לחיפוש. אני מתנצל, במחשבה אחורה היה נכון לעדכן אותך גם על עצם החיפוש. לגבי רועי - הוא העלה את השאלה הזו כבר כמה פעמים, וקיבל תשובות שונות. אני משוכנע שבסוף יצליח למצוא מה שהוא צריך. אל תתייאש, הפורום קיים זמן קצר יחסית, והוא גדל מאוד לאט, אבל גדל. אני מקווה שיום יבוא וכבדי ראיה ועיוורים ידעו שהוא קיים, והתנועה כאן תהיה ערה הרבה יותר. בינתיים, זה מה שיש וצריך להפיק מזה את המקסימום. ואגב, אם יש לך רעיונות לשיפור התועלת שהפורום מציע לציבור, או לדרכים איך אפשר להביא לכאן יותר כבדי ראיה ועיוורים שיפיקו תועלת - אני הראשון שאשמח לשמוע כל רעיון, אפילו בדל רעיון. שיהיה שבוע טוב!

orguy

New member
,תודה רבה והמון סליחה!

לא ידעתי שאתה מחפש עבורי, שימחת אותי, עצם החיפוש, כתוב בגמרא במסכת ברכות שאדם שיש לו רצון לעזור ולעשות מצוה והוא לא מצליח הוא מקבל שכר כאילו עשה המצווה, אם תצליח המון תודה ואם לא, תודה על החיפוש! שבוע מוצלח וצום מועיל למי שצם!

הצלחתי חלקית...

יש סידור לשבת, סידור לימות חול, ומחזור לימים נוראים שיצאו לאור עבור כבדי ראיה. גרסה עברית וגרסה אנגלית יחד, נוסח אשכנז בלבד. המחיר אינו נורא, משהו כמו 60 דולר אאל"ט. צריך להוסיף דמי משלוח לישראל, כי זה יצא לאור בארה"ב. אם תרצה יותר פרטים, אעלה לכאן.

והקישור -

מדובר בסידורים ומחזורים שיצאו לאור על ידי בית הוצאה אמריקאי בשם ArtScroll ובסיוע קרן וינברג. המחיר יותר צנוע ממה שזכרתי. מקווה שתמצא את מה שאתה מחפש.

orguy

New member
נוסח ספרד אני מחפש, רק מחזור לימים נוראים אם

למעלה