עזרת הצגת PARTICLES במאיה (אינם נראים ברינדור

alonbond1

New member
עזרת הצגת PARTICLES במאיה (אינם נראים ברינדור

כשאני מרנדר PARTICLES במאיה, לא רואים אותם ברינדור. הוספתי תמונה (היא באיכות לא טובה כי אין לי מושג איך לוקחים תמונת מסך מהתוכנה.) אלון.

dj brick city

New member
זה בגלל שאתה על MAYA SOFTWARE

כשאתה מרנדר פרטיקלס צריך לרנדר ב Hardware ואתה גם צריך רינדור רגיל ואז את מה שיוצא אתה מכניס לאפטר אפקטס - זה עבודה בשכבות ואז אתה יכול ליצא את הסירטון

alonbond1

New member
זה עדין לא עובד שאני משנה ל -HARDWARE...

בנוסף כרגע אני רוצה לרנדר פריים אחד בלבד.

drorlazar

New member
תפתח במאיה

את התפריט הבא:
Windows-> rendering editors-> Hardware buffer​
או משהו כזה. משם אתה אמור לרנדר את הפרטיקלס

Darkscape

New member
כמה דברים בעניין particles

כפי שכבר נאמר כאן, את רוב סוגי ה-particles ניתן לרנדר רק עם Maya hardware, אבל ניתן לכוון את ה-particles ככה שירונדרו בתוכנה (Maya software/Mental Ray). בחר את החלקיקים שלך וב-Attribute Editor עבור ללשונית ה-Shape שלהם. חפש את Render Attributes וב-particles render types תראה שאתה יכול לשנות את סוגי החלקיקים שלך. כל הסוגים אשר מופיע לידם s/w ניתנים לרינדור בתוכנה. לחיצה על Current render type מאפשרת לקבוע את נתוני החלקיקים (רדיוס, זנבות וכו'). שים לב שאם בחרת Cloud אתה חייב לחבר לחלקיקים Shaders מסוג Volumetric (כגון Particle cloud או Volume fog) אבל לא Surfaces (כגון blinn, phong וכו'). עוד כדאי לשים לב, באותה לשונית Shapes, ה-Render stats של חלקיקים כברירת מחדל שונה מזה של גופים רגילים (לא משתקף ולא שובר אור).

למעלה