עזר בבקשה מכל הנשים

עזר בבקשה מכל הנשים

אני בן 27 הבעיה שלי היא כזאת אני אוהב לאהוב ומפזר אהבה אני ניראה 170 מלא לשעבר ובנוי שרירי כמובן יש עדין צ'ביות טוב אני לא מנסה למכור עצמי פה סליחה נשים שעימי מצפות למין תוקפנות למין גבריות מצ'איסטית אני לא אוהב את זה למרות שאני מיתעצבן אני עדין עובד על זה כמובן לא מרים יד בחיים אני כל כך אוהב לאהוב ונותן חום משקיע אין לילה שאני לא מלטף עד שהם נירדמות רומנטי מאוד ובסוף מה אני מקבל אתה טוב מדי כן אתם מבינות מה לעזאזל אני עושה אם זה כבר 2 חברות לשעבר אומרות לי את זה וזה פוגע שאני מיתיעץ אם אנשים הם חושבים שאני מנסה לעשות רושם וזה לא נכון זאת תחושה של סטירת לחי אני לא מבין אני גבר ולא נותן תחושה של רכיכות במצבים שצריך אבל מה לגבר אסור לאהוב אסור לי להגיד מה אני מרגיש אני לא מוכן לשנות את עצמי אז מה זה אופי כל כך נורא אתה מרגיש כאילו מה רק אם אני יתיחס זבל לנשים יעריכו אותי באמת אולי פה אני ימצא את הגאולה בבקשה מה אני עושה לא בסדר שאני יוצא חושבים שאני איזה מאבטח בגלל המיבנה ובבית חושבים שאני חתלתול אני באמת מבקש לקחת את ההודעה הזאת ברצינות זה מאוד מערער אותי תודה לכולכם שי

Betterfly

New member
אולי מה שהן אומרות

זה שאתה נותן מעצמך ללא גבול עד כדי עיוורון ופגיעה בעצמך?... אולי אתה "אוהב יותר מדי"? לגבי האקסיות- מדובר בקשרים ארוכים או קצרים?

תודה

אוהב יותר מדי אלו המילים שנאמרו לי יכול להיות אולי בגלל שגדלתי בלי חום אני אוהב אז להעניק וכן מדובר בקשרים ארוכים היום אני אם מישהי חדשה ישנה ואני בכלל מרגיש שאני מרעיף עליה לעזאזל כל כך טוב לי עימה שהיא נירדמת תוך כדי שאני מלטף לה את השערות ואני מרגיש שאני מיתחרפן מרוב שהיא מדהימה ואני לא נירדם וממשיך ללטף אותה שעות מחכה רק לבוקר שאוכל ליראות אותה ערה ולנשק אותה אני גם מרגיש שזה יותר מדי הבעיה היא שאני אוהב את ההרגשה הטובה הזאת וכאשר אני מיסתכל מהצד זה ניראה לי מוזר מדי

זה באמת מערער, החוויה הזאת..

הענין הוא, לה וידה, שזה לא משהו נכון או לא נכון שאתה עושה. השאלה היא מה אתה נותן להרגיש . עליך לשאול את עצמך, לדוגמה, אם אתה משדר נואשות. תלות יתר. אם אתה משדר שאם החברה שלך לא תחזיר לך אהבה אתה נופל מת, למשל, אתה בבעיה מסוימת. אחת הבעיות של תלויי יתר ( מה שבטרפליי קראה "אוהב יותר מידי" ) זה שהם קצת נעלמים כשהם אוהבים מישהו. וכשהם נעלמים, מתרחש תהליך מוזר : ככל שהם נותנים יותר, הם רצויים פחות.

אמרת דבר כל כך נכון

אולי זה נכון ניראה לי שגם אם אני מרגיש ככה אני חייב להסתיר את זה לתת קצת קשיחות אבל מה שמצחיק בסטוצים אני אדם רע חסר רגשות אולי לתת לה קצת קשיחות קצת קשה להשגה לנשק ולהיתרחק אני מאוד מודה לכן אני יעדכן אתכן בהמשך ניראה לי שבאמת מצאתי תבעיה היום אני הולך על זה

Betterfly

New member
זה דווקא נשמע

קלאסי... או שאתה לא נותן כלום מעצמך וחותך במהירות או שאתה נותן את כל כולך... ככה זה גם אצלי. אתה צריך למצוא את האיזון בין השניים, כך שתיתן מעצמך בדיוק לפי מה שתרצה לקבל בחזרה ובהתאם לרגשות ולקצב טבעי של התפתחות היחסים- אני בטוחה שלא היית רוצה לקבל יחס רע מסטוץ ואני בטוחה שאם בת הזוג שלך היתה מגיעה לדרגת "ליפול" לרגלייך לא היית גם כן מרוצה.

נסיון ראשון

האהבתי את הרעיון והמידע שקיבלתי מכן אתמול יצאנו אם חברים לים והיה משגע נתתי לה קצת באד בוי והיא אהבה ואפילו זכיתי לחיזור מצד גורם שלישי ושמחתי ליראות אותה קופצת ומגנה על רכושה אני ינסה לאמץ את זה באמת יכול להיות שגרמתי להן להרגיש שאם הם ילכו אני יתפרק ויותר מדי רגשני אני ינסה להתמיד אם הרעיון של ניפוח החזה מעט אגרוף ברזל בכפפות של משי הקרנת ביטחון ושליטה עצמית ברגשות זה עובד אבל כמובן אני עדין מלטף לה את השערות שהיא יושנת

Betterfly

New member
אני לא חושבת שיש צורך במשחקים...

המשחקים נעלמים מהר מאוד ורק הכעס שמצטבר בבטן מהזיכרון של הקנאה נשאר. תהיה כנה ואמיתי אבל תשקול את צעדייך. תשאל את עצמך מדוע כל כך חשוב לך לאחוז בקשר ובאילו אמצעים אתה עושה זאת? מה בריא לקשר ומה לא? אני מציעה בשלב ראשון להקדיש קצת יותר זמן איכות לעצמך, לבד.

אני לא נאחז

ככה זה ניראה פשוט זאת הבעיה אני אוהב לאהוב כאשר אני אוהב אני נותן הכל וטוב לי אם זה וזה לא דבר חולף היה לי קשר של 4 שנים שנימשך ככה זה עושה לי טוב לפנק ולתת מעצמי ולאהוב ולהקשיב חשוב לי לדעת מה היא מרגישה ואייך עבר עליה היום הבעיה שזה לפעמיים נותן לי הרגשה שהם חושבות שאני לא יודע מה

Betterfly

New member
אם זה מוגבל לדברים האלו

אז אולי הבעיה היא בבחירות שלך. אבל תהיה כנה עם עצמך ושב ותבין מה עשית שנתפס כ"יותר מדי" כי יש לי הרגשה שזה לא מסתכם בזה...

למעלה