|עזשלום לכולם וחג אורים שמח

yaeli88

New member
|עזשלום לכולם וחג אורים שמח../images/Emo138.gif

אנחנו משפחה ישראלית שחיה במערב צרפת שנה פלוס , אנחנו מגיעים לחופשה בארץ ב-9 בפברואר בשעה 0:400 עד 22 בפברואר. אנו מעונינים להשכיר דירה באיזור חולון עדיפות למרכז חולון. אנו זוג עם ארבעה ילדים 17 11 10 ו-4 שנים. אין באפשרותנו כרגע לעשות חילופי בתים כי הבית שקנינו עובר שיפוץ מסיבי. אך ברגע שיתאפשר לנו אנו נשמח לבצע החלפה כי אנו גרים בבריטני באיזור מקסים לא רחוק מהים , שווה לישראלים לגלות את חבל הארץ הזו שידוע ב"קוקי סאן ג'אק" (צדפה שתוכנה היא מעדן). אז אל תהססו ליצור איתנו קשר אנו מבטיחים לשמר את הקיים בביתכם ואפילו יותר ובביקורנו הבא בישראל נשמח לעשות החלפה. מחכים לתשובה בהקדם האפשרי.

avDC

New member
Great Place

Hi, I have spent 4 months in Morliax and it is a great area...I don't know how far you live from San DeJenack I hope I spelled it correct I been in this small town only once but there is a best western hotel there and in the restaurant there I had the BEST , BEST, BEST diiner I have ever had world wide and I mean it, yet it was 500 EURO include good bottle of wine for two. Just wanted to help you to impress some others than never heard about this place. "If you will it, it is no dream"

yaeli88

New member
מערב צרפת חופשה אמיתית../images/Emo48.gif../images/Emo57.gif

סוף , סוף ישראלי שמבין עניין , אנו גרים מרחק שעה נסיעה מ-morliax ואני בהחלט מסכימה איתך שלא רק בפאריס יש מסעדות יקרות ומעולות. לא פעם אנו שואלים את עצמנו כיצד לעשות פרסום בישראל כדי שיכירו את מערב צרפת , אפילו בכפר הקטן שלנו יש קזינו ולמה לא טיסות ישירות לכאן? לא רחוק מכאן יש שדה תעופה. נו, טוב זה בגדר חלום ואולי יום אחד הוא יתגשם. ובינתיים האם בכל זאת ידוע לך אם אפשר להשכיר דירה לשבועיים באיזור חולון או אפילו במרכז חולון?? חשוב לנו להיות קרוב להורי שגרים במרכז חולון. אז בינתיים שתהיה לך ולכל חברי הפורום שנה טובה והרבה בריאות ואושר. "אם אין אני לי מי לי"

avDC

New member
Maybe that will help

First I would like to say that the only one that miss is the people that doesn't visit there...do u already know how to make a real France Krepp ??? Anyway about an apartment all I can help you with is that I remember that in Dissingorf in Tel-Aviv where I was living in the corner of Dissingorf circus there is a RealEstate Agency that expert in finding apartment for short term..I am not sure if they work only in Tel Aviv and what is their name but maybe the information can help.

yaeli88

New member
תודה רבה , רבה על ההמלצה,,,,

ובקשר ל-crepes , אני עושה קרפ ויוצא מעולה,,,,, אני מטפלת בקשישה בת 94 והיא אומרת שהיא אכלה המון קרפ בחייה, אך קרפ כשלי היא לא פגשה,,,ועל זה אני אומרת שאם עושים את המרשם שלי עם המון אהבה זה תמיד מצליח ונימוח כמובן שכדאי כל פעם לשים ליקר בטעם שונה ,זה ט,,,,עי,,ממממממ! "אם אין אני לי מי לי"

yaeli88

New member
קרפ דה לה קרפ באהבה../images/Emo96.gif../images/Emo82.gif

טוב,ישבתי ,כתבתי וחרזתי ו,,,הכל נעלם,, ושוב חוזר הניגון,, לפני ההכנה צריך מנה גדושה של כייף ,הומור ואהבה. למה? כי ככה זה מצליח. חומרים: 2 ביצים 2 כפות סוכר 1 שקית סוכר וניל (אם יש אז alsa מעולה בארומה) 1 כף ורבע שמן כוס ורבע קמח 2 כוסות חלב 2 כפות ליקר גרו מרינייה (או כל ליקר אחר, או וויסקי או ברנדי) לאוהבים אפשר ורצוי 1 כף מי ורדים ואתם בעננים. אופן ההכנה:(יאללה לעבודה) את הביצים , הסוכר , סוכר וניל והשמן טורפים במטרפת יד במרץ במשך 20 אפשר גם 30 שניות. לבלילה מוסיפים את הקמח (רגע, עוד לא לערבב)ועל הקמח חצי כוס חלב ולהתחיל לטרוף במרץ כך שלא ישארו גושים , זהו עכשיו אפשר להוסיף את יתרת החלב , הליקר ולמי שמתאים מי ורדים ולהמשיך לטרוף. לעטוף את הקערה בנילון נצמד או מה שיש ולשים במקרר לפחות 15 דקות מנוחה. להכין מחבת טפלון ולשמן מעט עם נייר ספוג במעט שמן(פעולה זו כדאי לעשות בין קרפ לקרפ) ולצקת עם מצקת כמובן מהבלילה למחבת מידת הבלילה במצקת תלויה בגודל המחבת ועובי הקרפ שאתם מכינים , כמובן שהכי טעים לא קרפ עבה מידי אבל גם לא בעובי של דף אנורקסי. זהו, זהירות מטורפים שבסביבה,,, מהמתכון יוצאים כ- 13 קרפים יפים בגודל של מחבת בינונית. אני מכינה את המתכון כפול שלוש ושומרת במקרר לבוקר שלמחרת(אם נשאר) ספרו לי איך יצא לכם ואם יש משהו לא מובן תכתבו לי ואני כבר אבוא,,, בתאבון דורית ולכל מי שנקרא בדרך. "אם אין אני לי מי לי"

tal341

New member
שווה לנסות

שלום, אין לי דירה להציע לכם אולם אולי עצה תעזור כאן יש בבת-ים שני מלוני דירות , אחד הוא סאן והשני מרקיורי, שווה לכם לנסות אולי שם תמצאו משהו.. בהצלחה. טלי

yaeli88

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo39.gifטלי

האם ניסית את מתכון הקרפ שלי??

למעלה