|עז מי יודע למי לפנות בבטוח לאומי

• פותח הנושא beezi
  • פורסם בתאריך

beezi

New member
|עז מי יודע למי לפנות בבטוח לאומי

על מנת לזרז מתן תקציב עבור גן תקשורתי חדש שנפתח ונמצא היום ללא ציוד בסיסי עבור קלינאית תקשורת, מרפאה בעיסוק, מרפאה במוסיקה וכו'.הגן נמצא ללא ציוד מתאים ובסיסי, ומתקנים חדשים ובטיחותיים. הכל תלוי במתן התקציב של המוסד לבטוח לאומי - והוא מתעכב משום מה... אודה לכם אם תוכלו להפנות אותי בשם ההורים המודאגים לגורם מוסמך הממונה על העברת התקציב לגן.

הנושא בטיפול במספר מחלקות

היי beezi, הביטוח הלאומי כולל מחלקה חשובה האחראית לאספקת ציוד לגן של חינוך מיוחד הכולל ילדים נכים המוכרים על ידם. המחלקה הזו יכולה לספק מחשב, אביזרי למידה והוראה, וציוד שאושר על ידם. יש להם ועדה מיוחדת העוסקת בזה, למשל בנושא של תקשורת תומכת לילדים שאינם מדברים. במסגרת קורס שעברתי התוודעתי לגב' ג'ודי וויין העוסקת בנושא תקשורת ועזרים מול הועדה. יש לי את הטלפון שלה והיא נמצאת ב"משעול" בבי"ח שערי צדק חלק מהשבוע. את יכולה לפנות אלי או להתקשר אליהם, או להתקשר ישירות אל המשרדים הראשיים של הביטוח הלאומי ולשאול על המחלקה לצרכים מיוחדים בגנים טיפוליים. ניסיתי באתר שלהם אך אין קישור ישיר לנושא. לצערי. שווה לנסות.

beezi

New member
תקציב לציוד לגבי ילדים

תלמה - תודה, אני אנסה להתקשר אל גב' ג'ודי ווין וגם ניסיתי את הקישור של המוסד לבטוח לאומי, אבל אין שם איזכור לזה. אולי אפנה אליהם ישירות.בכל מקרה תודה!

למעלה