עטיפה לדיסק לחבר

ליאת40

New member
עטיפה לדיסק לחבר

היי הכנתי דיסק לחבר ואני מנסה לחשוב על רעיונות איך לעצב את העטיפה שלו למישהו יש רעיון יצירתי? זה בטח יכלול תמונה שלנו ואיזה כיתוב כי זה ליומולדת שלו אבל חסרים לי רעיונות לעיצוב של כל הסיפור.... תודה :))

אני מניחה לפי הניק ששמך ליאת

תתייחסי לזה כאל סקיצה: א. התמונה שנתת לי מאוד מאוד לא איכותית זה לא יצא יפה אפילו במדפסת ביתית - חייב להיות קובץ גדול יותר. ב. חסרים לי שמות וברכה - או משהו אחר שאת רוצה לכתוב - משהו קצר כי המקום קטן אם את רוצה ברכה ארוכה יותר אפשר בלשונית השנייה - זאת שנסגרת להדפיס ברכה ארוכה יותר - לשיקולך. כדאי להדפיס את זה על דף פוטו שהוא קצת יותר איכותי וגם עבה ויכול לשמש לך כמעטפה - ואז אפילו אעשה את זה צבעוני אפשר גם רק מספרים של הגיל במקום של הברכה בחזית ואת הברכה - בלשונית השנייה נראה לך?!

1shani1

New member
זה נראה מדהים

שמי שני פשוט נכנסתי ממשתמש אחר, אני רואה את זה בפלא וזה נראה מדהים אני יודעת שהרזולציה לא הכי טוב אם זה ממש לא יצא טוב ננסה עם תמונה אחרת, היית רוצה לצרף כיתוב פשוט, לפוצ שלי המון מזל טוב באהבה שן, זה ליומולדת 22 אז נשמע יפה איך שהצעת להוסיף את הגיל, אני ממש מודה לך שאת עוזרת לי :))

ליאת40

New member
שוב אני :)

אם תוכלי להוסיף את הקובץ בדיוק אותו דבר רק עם הכיתוב: "לפוצ' שלי המון ברכות ואיחולים מזל טוב ועד 120 שיהיו לך חיים מלאים באושר ושמחה, הרבה בריאות וגם המון הצלחה באהבה ענקית, שן"

1sapir2bar3

New member
ענת ../images/Emo124.gif

תוכלי לשלוח לי את הסקיצה ריקה? זאת אומרת , מסגרת של העטיפה - מסגרת דיגיטלית עם הציפורים [ללא התמונה והברכה] ? אני אשמח ואם לא זה בסדר

למעלה