עטיפה לדיסק

*GormE*

New member
עטיפה לדיסק

שעשיתי לחברה מב"ש (משחק מילים עם השם) ועוד עשיתי שיפצור לא בכלל במחשב. מה לזה ולקומיקס? אני.

chatenoire

New member
מצוין!

אני מאוד אוהבת את השילוב בין הסגנונות השונים - זה עובד מצוין, נותן בדיוק את הדגש המתאים לכל "אובייקט" ונותן תחושה מאוזנת ולא כבדה מדי בעין. אהבתי ת´משחק מילים

HackMachine

New member
איזה יופי!

לא הייתי נוגע בזה! ממש יפה! והייתי אומר שזה קשור לקומיקס.. הסגנון דומה.. מה זה משנה זה יפה

The Crusader

New member
מגניב

בדיוק בסגנון שמתאים לכריכה של דיסק מוזיקה ^_^ סחטיקה פיקה ^_^

*GormE*

New member
כפרה עליכם!

אבל נראה לי שישנו את זה עדיין לא סגורה בכל מקרה, למי שמעוניין הלהקה הזו מופיעה בפטיפון ביום שישי הזה ב-11 הם מנגנים סקא-פאנק, האמת עדיין לא שמעתי אותם אבל זו חברה שלי מימי מתא"ן אמנות פלאסטית 2001 היא ממש כלה

yonabarak

New member
האיורים מעולים

ואני מצטרף לברכות. אבל.. יש בעיה בקומפוזיציה. הדברים מונחים כל אחד במקומו, בלי קשר ביניהם. אין תכנון מעניין של הקומפוזיציה. יש רווחים גדולים בין האלמנטים, בצורה שפשוט לא מסבירה מה היחסים ביניהם. המלצתי: לעשות הרבה סקיצות קטנות שישחקו עם גדלים ומיקומים שונים של האלמנטים. אולי שהראש של הבחורה יסתיר קצת את הנגנים, אולי לוגו יותר גדול שמתנגש בראש שלה. צריך ליצור סידור דינמי או מפתיע, שיצור קשר כלשהו בין האלמנטים על הפריים. (למרות שאני בד"כ בעד הצד של ביקורת ציורים בפורום, הפעם אפילו אני חושב שהיה יותר מתאים לפרסם את זה בפורום תקשורת חזותית.)

*GormE*

New member
הקומפוזיציה

לקוחה מתוך תמונה קבוצתית של הלהקה שעיבדתי ובחלק המקרים גם שיפרתי\ ולכן העדפתי להשאיר את זה ככה על אף החללים הריקים. מה שדפנה (הסולנית) עשתה במחשב שלה זה להדביק רקע כהה ולשים רקע על גבי רקע עד שהכל התמלא אבל זה נראה לי קצת עמוס ככה חשבתי על לשים את זה בפורום דומה אבל נראה לי נכנסתי בטעות לפורום עיצוב המוצר והיו שם רק הודעות דרושים, אז העדפתי שלא לשים את זה שם פשוט הצורה החדשה של תפוז מבלבלת אותי

GiladTsurMayer

New member
טוב!

ההבעות טובות , במיוחד לדמות שהכי קרובה אלינו , מן חצי הבעה ... טוב מאוד , הייתי עושה משהו קצת מתפרע בשיער שלה, אבל יפה מאוד בכלליות

comicsgirl

New member
גורמה זה מהההההה

המם!!!!
אני באמת חושבת שזה מדהים!!! האנשים נראים ריאליסטיים מאוד, במיוחד הדמות שקרובה יותר. ההצלה בדמות הגדולה טובה אבל אין כמעט הצללה בשאר הדמויות. בת´כלס- מדהים!

*GormE*

New member
ליתר דיוק-

אין בכלל הצללה בדמויות האחרות. זה קונצפט כזה

comicsgirl

New member
אם ככה

אז סבבה! באמת יפה! ככה הם באמת נראים? ד"א- חשבת אולי בכלל לא להצביע? אין למי!

*GormE*

New member
כן, ככה הם נראים

אבל את האמצעי ממש קימבנתי ונראה לי שבכלל לא אצביע אין לי כוח להתעניין אפילו בין האפשרויות...

למעלה