עטיפות הסינגלים של שאקירה se quiere se mata
S smgfan New member 24/12/02 #11 נראה לי ש-Objection היה הכי יפה אבל גם Underneath Your Clothes היה די יפה! הישנים ממש ממש לא משהו... וד"א מישהו ראה סינגלים של שאקירה בארץ (אפילו מהחדשים), כי אני לא ניתקלתי בהם...
נראה לי ש-Objection היה הכי יפה אבל גם Underneath Your Clothes היה די יפה! הישנים ממש ממש לא משהו... וד"א מישהו ראה סינגלים של שאקירה בארץ (אפילו מהחדשים), כי אני לא ניתקלתי בהם...
P perrinat New member 24/12/02 #13 כן, ראיתי......../images/Emo103.gif ראיתי בטאוור רקורדס את הסינגלים: whenever wherever underneath your clothes objection
כן, ראיתי......../images/Emo103.gif ראיתי בטאוור רקורדס את הסינגלים: whenever wherever underneath your clothes objection
S Shakira paradise New member 24/12/02 #14 ../images/Emo3.gif ממממ לדעתי הכי יפים זה UNY Objection ו The one גם נחמדדדדדד
F Fearless New member 24/12/02 #15 ואני חושבת על עטיפות הסינגלים שהן.. סינגליות ביותר שיסדרו לעצמם בליינדייט עם איזה דיסק רווק או משו
S Shakira paradise New member 24/12/02 #17 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עודד פעם הבדיחות האלהההההה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עודד פעם הבדיחות האלהההההה