עטיפות מעניינות לאלבומים

• פותח הנושא KEEK
  • פורסם בתאריך

KEEK

Member
עטיפות מעניינות לאלבומים

אולי כבר נפתח פעם נושא כזה.. ואם לא הייתי רוצה לדעת איזה עטיפות של אלבומים ישראלים הכי אהבתם? ולמה? אני למשל אוהב עטיפות מינימליסטיות מאוד.. בלי יותר מידי מורכבות בתמונה מעדיף עטיפות שהאומן עצמו לא מופיע בהן.. דוגמא למשל לעטיפה מעניינת שאני אוהב זה של מתי כספי (ראו תמונה)

KEEK

Member
למשהו יותר חדשני

אלבום שיצא השנה. אח יפני של מלכת הפלקט (אלבום מצויין אגב..) עטיפה קצת מפוצצת אבל מאוד מעניינת לטעמי

יניבל1

New member
העטיפה של "לנשום במים" של ג'נגו

לפעמים כשנאי שומע את השירים הדיכאונים והמחורעים באלבום עולה לי ישר הבחור מהעטיפה עם אותה הפוזיציה, כאילו מאתים את עצמו לרוק המגניב ולמילים האובדניות אם אני לא טועה ציירה אחת מהמנהלים בפאסט מיוזיק , אחות של הסולן של ניתקס

dsol

New member
אמממ_../images/Emo189.gif

אני אוהב את העטיפה של האלבום של ליידי D, משהו בו מאוד מושך... כנראה הצבעים שנותנים תחושה של "מיסתוריות" או משהו בסיגנון גם ממש אהבתי את העטיפה של האלבום של רם אוריון "כן" המשחק של הכדורי סנוקר והלב זה נותן אפשרות למטאפורות ומחשבות ככה שזה נחמד שגם העטיפה היא חלק מההנאה אוי ו attention! של התפוחים... זה באמת גאוני בעייני העטיפה הזו ! יש לי אפילו תיק שמעוטר בציור של העטיפה

dsol

New member
כן ../images/Emo9.gif_../images/Emo189.gif

לא מצאתי יותר גדול אבל למטה כתוב
CONSUMPTION MAY CAUSE UNCONTROLLABLE BODY MOVEMENTS​
ואני אעלה גם את הציור על התיק

ובכן

אני מאוד אוהב את העטיפה של מקרוני פבריקה, ההתמקדות בידיים והחוסר התמקדות במורה ובתלמידה ברקע יוצרות לי משהו מיוחד. http://musicaneto.com/images/506021.jpg עמית ורשיצקי, מעבר לעובדה שהוא המוזיקאי הכי טוב בארץ, יש לו עטיפה מאוד מעניינת, לאלבום יוצא דופן מאוד. אם כבר דיברנו והתיידדנו אז אני ממליץ לכם בחום להשיג את העטיפה, היא מאוד יפה. והיא באה עם דיסק ממש טוב. http://a543.ac-images.myspacecdn.com/images01/5/m_500d15dbb7404ab6a8d84dd3df729536.jpg והעטיפת עץ של דבק נגרים, מיוחד, שונה וממש יפה.

bleeding guitar

New member
ואי העלת דיון מעולה ../images/Emo168.gif

אחד הדברים שאני הכי אוהבת זה עטיפות של אלבומים וכמובן אז לעלעל בחוברת לראות איזה תמונות/ציורים יש וכו' אני אחשוב יותר לעומק על הנושא הזה אבל הדבר הראשון שעולה לי לראש העטיפה האהובה עלי היא מפלצות התהילה של משינה. אני אוהבת את העטיפה המצויירת הזאת היא פשוט כ"כ חמודה (אוי וזה אלבום מעולה
)

גיל מ

New member
אם כבר עטיפה לאלבום ישראלי

אז עטיפה תמיד שנראה באמת בצליח להעביר את המסר של האלבום היא "חתונה לבנה" אדם בודד רק עם הגיטרה שלו בתוך חדר של מלון, לבוש בחליפה אחרי או לפני החתונה, מחכה לכלה והוא לבד...

יניבל1

New member
עטיפה אדירה!!

מהאלבום עצמו שפעם מאד אהבתי די נמאס לי בשלב מסויים , אבל אני עדיין חולה על העטיפה הזו , של הבחור הסהרורי והמבולבל שכאילו לא יודע איך להמשיך משם (תפור בול על השיר "הדרכים הידועות" שפותח את האלבום)

mekl

New member
זאת עטיפה מדהימה!

אני בזמן האחרון אוהבת את העטיפה של אח יפני

הדיסק הראשון של זקני צפת...

מה שמעניין הוא דווקא לא העיצוב החיצוני של האלבום, אלא מה מגלים כשמוציאים את הדיסק...

למעלה