עטיפות רבותי, עטיפת

עטיפות רבותי, עטיפת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

טוב, אז נכון, יש לי כותרת מוזרה משו.. אבל אני צריכה עזרה וזה קשור לעטיפות.. אני בונה תקליטיה חדשה, שיהיה בה מקום לכל התקליטים\דיסקים\קסטות שלי.. והתיכנון שלי הוא בצדדים לציר כל מיני עטיפות של דיסקים מוכרים [או שלא..] אז אני צריכה עזרה ב..למצוא עטיפות שקל יחסית לצייר אותן כמו העטיפה של דארק סייד.. ושימו לב
זה לא חייב להיות של פינק פלויד! תודה מראש לילה טוב

נימרודל

New member
אל...

פשוט קשה לחשוב על עטיפות שקל לצייר. אבל את יודעת לצייר טוב אז מה שקשה לי קל לך אז הנה: החומה, אטום הרט מוד'ר, אקוס, מטליקה האלבום השחור, מטליקה רייד דה לייטנינג, הביטל'ס לדיסקיהם השונים, מטליקה קיל ד'ם אול, ניק קייב שירי הרציחות... ועם יהיה עוד אז אני אכתוב לך!

תודה מתוקה..

באמת תודה:) ואני לא מציירת כלכך טוב, יש דברים שגם אני לא מסוגלת..כן כן.. ו..אממ...הרעיון של ההודעה שלי היא שגם תביאו לי תמונות.. כי אם היו לי התמונות אז הייתי מסתדרת.. אז..אם יש לך תמונות אני אשמח מאוד! תודה רבה לך

נימרודל

New member
חחח

יש לי המון (המון) תמונות אבל alass אין לי סורק. (!@#$%^&*) אבל יש עטיפות של דיסקים באינטרטנט. את נכנסת לאתר של הלהקה שאת רוצה, מחפשת קצת וכמעט תמיד תמצאי את הדיסקים ואת העטיפות, שירים קובץ שמיעה ומלל. אז בהצלחה! (ואין כזה דבר משהו שאת לא יכולה לעשות, תנסי תרצי ותראי שתצליחי!)

למעלה