עטיפות

shlook

New member
עטיפות

אם כבר בעטיפות עסקינן - מה ידוע לכם על העטיפות של האלבומים של ביורק והמשמעות מאחוריהן? שתפו! מה שאני יודע זה רק על וולטה - לפי מה שהיא אמרה היא רצתה ליצור איזה "Electronic kinda earthy creature" שייצג את הסאונד והאמירה באלבום. מסתבר שה"creature" הזה שעוצב ע"י Bernhard Willhelm הוא is a mix between a Russian Doll and a melted bag of Chuppa Chups...חחח אז מה ידוע לכם על העטיפות האחרות? במיוחד מעניינת אותי העטיפה של Homogenic ו-Medulla.

סריט

New member
הו, בדיוק היה ספיישל על החב'רה שעושים את כל

הארט-וורק של ביורק.. הם ממש מעולים באופן כללי. טוב נו, איסלנדים. http://www.bjork.com/special/ILC/ רגע, הדמות על העטיפה זכורה לי בתור איזו דמות איסלנדית סופר-פמיניסטית שכזו או משהו באיזור... לא? אני אבדוק את זה...

bambina123

New member
יש בסרט הדוקו שלה, היא מדברת על כל העטיפות...

הראשונה - בה היא מציגה את עצמה ככנועה ומפחדת, ביישנית וחלשה, בדיוק כפי שהייתה בעצמה בתקופת ההוצאה. השנייה - בה היא מציגה את עצמה כנועזת, פראית ומשוחררת, שוב - בדיוק כפי שהייתה בעצמה בתקופת ההוצאה. השלישית - בה היא מציגה את עצמה כלוחמת, קשוחה ולמודת ניסיון, לא מתפשרת. יכולים לנחש למה? הרביעית - די, נו. תראו את הסרט!

Seasonal Beast

New member
באותו עניין.

הומוג'ניק-זה פוטושופ או שזה אמיתי? זכור לי שקראתי שזה צילום של ניק נייט[כתוב עליו קצת בPP למטה
]. השאלה היא אם עשו לו תחבולות עיצוביות.

סריט

New member
אני חושבת שזה לא פוטושופ

כי אני זוכרת שהיא ישבה יום שלם חנוקה בדבר הזה ולא יכלה לזוז, ושזו היתה הפקה ממש מטורפת או משהו, אבל אני לא סגורה על זה...

למעלה