עטיפת האלבום החדש + שיר חדש!

• פותח הנושא mbsgf
  • פורסם בתאריך

mbsgf

New member
עטיפת האלבום החדש + שיר חדש!

היי, מלאני פרסמה את עטיפת האלבום החדש, This Time, אני מאוד אוהב: http://www.melaniec.net/img/thistime_albumfront.jpg כמו כן, ניתן להאזין ל30 שניות מאחד השירים החדשים של מלאני שנקרא Fragile, תגיבו ותגידו מה אתם חושבים! http://wma1.phononet.de/jpc15fa5ef86df34/jpc/d2/902/198/LZXYEBZAOXGYHLABZXGCKHYBMECL.wma

shido8

New member
משהו לא מסתדר לי עם התמונה הזו

אם הייתי רואה אותה ברחוב לא הייתי מזהה את מלאני . אולי זה יותר מדי PHOTOSHOP ? אין לי מושג מה זה , אבל היא נראית יותר מידי שונה בעיקר בעיניים

הקישור לא עובד לי והתמונה משגעת...

נראה לי שאני אשים את התמונה הזאת בתור תמונת תצוגה במסנג'ר.

mbsgf

New member
רשימת השירים הרשמית:

1. Understand 2. What If I Stay 3. Protected 4. This Time 5. Carolyna 6. Forever Again 7. Your Mistake 8. The Moment You Believe 9. Don't Let Me Go 10. Immune 11. May Your Heart 12. Out Of Time 13. I Want Candy

actimel

New member
אתה פשוט מקסים מושיק

ובואו נתחיל לתכנן מועד לפגישה רצינית של הפורום. יש הצעות?

Music4Life

New member
ואוווווווווווווו ../images/Emo99.gif

אני
מלאני שלי!!!!! איזו מהממת בלי עין הרע
משהו זותי...
כזו יפה..אבל תגידו, מה קרה לה, היא הרזת בצורה מדהימה
נראת כמו אז מזמן....וואי, ממתי היא הרזתה כל כך הרבה
סורי, אני מזה לא בעיניינים
היא נראת מדהים
מדהיםםםם
יאללה שתבוא לארץ כבר

Music4Life

New member
סורייי שלא עניתי ../images/Emo9.gif

פאדיחה, סולחת לי
תודה על קבלת הפנים....הכל מצוין מותק, ואת
סליחה שאני לא בקשר פשוט..אין לי אינטרנט [עכשיו כותבת מהמחשב של אמא..] אז שתדעי. הכל ממש מצוין וזורם, ואני מקווה שהכל מצוין גם איתך ןיותר
אוף שרית, בא לי שמל תבוא לארץ שוב... אוי הזיכרונות.....

אני סולחת לך... אצלי הכל כרגע בסדר.

גם לי בא שמלאני תבוא לארץ, אל לצערי הרב, לדעתי הסיכויים שזה יקרה קלושים ביותר.
היה לי יום מבאס יחסית ,אבל יש גם ימים כאלה. אין מה לעשות... אוף... בא לי לרצוח מישהו. יותר נכון מישהי. תסלחו לי, אבל אם אני אעשה את זה נראה לי שיש אנשים שאפילו יודו לי בסופו של דבר

actimel

New member
ווי זמיר את מי את רוצה לרצוח?

ואם הדיסק החדש יהיה כמו שמצפים (כבר שניי להיטים מצליחים) אז יש תמיד מצב! ובקשר לשרה יקירת הפורום... תשמעי את מלאני וההההההההההכל יעבור לך
מלאני תמיד מרגיעה

את צודקת. שמעתי 30 שניות מ-Fragile

וזה כבר מרגיש לי יותר טוב... וואי, איזה שיר. אני כבר מחכה בקוצר רוח לשמוע את השיר המלא...

actimel

New member
חחח איזה קטע מצחיק

הסתכלתי על מה שכתבת בכותרת ומשום מה קלטתי "פרגי" וחשבתי לעצמי... עם פרגי עושה לך מצב רוח כל כך מרומם אז: 1. כנראה שהשתגעת 2. כנראה שה"מאניה דיפרסיה" במצב של מאניה חחחחחחחחחחחחחחחחחח עכשיו אני רגועה... התכוונת למשהו אחר

חחח קרעת אותי. אני לא אוהבת את פרגי

אז את יכולה להיות רגועה... איזה יום אתם מעדיפים שנעשה מפגש בפסח: בשבוע שלפני ליל הסדר או בשבוע שאחרי ליל הסדר

Music4Life

New member
אוי ויי למה להרוג?

או כמו שמישהי אומרת: "למה לצרוח כשאפשר לרצוח"
חחחחחחחחחחחחחח
אהבתי ת'משפט הזה... את מי את רוצה להרוג שרה
מזכיר לי איזה טלנובלה או משהו כזה...מי עושה לך עוול, אני אכנס בה

את המנהלת של הגן שאני עושה בו סטאז'

היא סתם אפס. לא תורמת שום דבר לאף אחד וכל הזמן מעירה הערות ועושה פרצופים. אני מצטערת שבחרתי במקום הזה לעשות את ההתמחות, אבל במילא אני מסיימת. נשארו לי עוד פעמיים.

actimel

New member
למה זה מוכר לי מאוד מאיזשהו מקום?

סתאם אפס... ולא תורם לאף אחד כלום... כל הזמן מעיר הערות ועושה פרצופים... וגם אני מצטערת שבחרתי במקום מסויים. מצטערת מאוד! המבין יבין!

למעלה