עטיפת האלבום לפי מוזיקהנטו

perrinat

New member
עטיפת האלבום לפי מוזיקהנטו

אם להסתמך על התמונה שהם שמו, נראה שזו הולכת להיות עטיפת הדיסק
http://www.musicaneto.com/disk_details.asp?disk_id=11180

די עם השליליות..

וזאת אכן העטיפה... כבר פרסמתי אותה פה לפני שבוע או שבועיים... רק לא רשמתי שזאת העטיפה

hilali1

New member
אני לא שלילית.. אני פשוט חושבת

שעד עכשיו הבחירות של העיצוב היו יחסית יצירתיות וזו תמונה הכי שגרתית שיש. אני מקווה שהעיצוב של החוברת יצירתי יותר.

לא כתבתי שאת שלילית

כתבתי די עם השליליות (אני מקווה שלא צריך את הפורום של לנדמרק כדי לראות את ההבדל). לא חושבת שהיה משהו שונה מאוד בעטיפות של הסינגלים, גם שם היתה תמונה של קרן על רקע מסויים... את חושבת שזה לא טוב, כי טחנו לנו את התמונה הזאת כבר בכל מקום וקצת נמאס.. זאת הסיבה היחידה לדעתי כמובן.

דווקא הרבה יותר יפה התמונה

של קרן שהיא נשענת עם הראש אחורה, וברקע יש כמו קיר לבנים כזה. גם השילוב של ההבעה שלה שם וגם הרקע, הרבה יותר מתאימים למשפט "אם אלה החיים". לא יודעת, משהו שם הרגיש לי נורא נכון. (לדעתי.)

קרן תיראה יפה בכל מצב.נתונים טבעיים

אבל את התמונה על הסינגל של אם אלה חיים הכי אהבתי

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo45.gifגמני../images/Emo15.gif

התמונה הזאת פשוט חרושה מדי לעטיפת דיסק ציפיתי לתמונה חדשה אבל בקטנה..זה לא באמת מה שחשוב

razpg

New member
באמת התמונה של הסינגל ממש יפה!

אבל לדעתי גם התמונה של הדיסק ממש יפה! פשוט אנחנו כבר מכירים אותה אז זה כבר לא עושה לנו את זה.. אבל אין מה להגיד זו אחת התמונות הטובות של קרן!

perrinat

New member
נכון, העטיפה של אא"ה יותר יפה

גם הרקע השחור כאן מבאס....

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif../images/Emo15.gif

ועדיין..זו לא החלטה שלנו

שגעוגי

New member
לגבי החוברת עם המילים,

היא מעוצבת כמו הסינגלים? תמונה ולידה המילים על רקע לבן חלק?

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifלא אהבתי את העטיפה

אבל כמו שאומרים- אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו

למעלה